Melyik kapun mennél át? Ez mindent elmond a lelkedről

Melyik kapun mennél át? Ez mindent elmond a lelkedről

Melyik kapun mennél át? Ez mindent elmond a lelkedről, legalábbis akkor, ha jól, őszintén választasz. Alaposan nézd meg ezt a 3 kaput, boltívet és döntsd el, melyiken mernél, melyiken szeretnél átmenni. A válaszodnak nagy jelentősége van. A lelkedről árulkodik és arról, milyen is vagy valójában.

Melyik kapun mennél át? Ez mindent elmond a lelkedről

1

Becsületes ember vagy, ha valamit kölcsönkérsz, mindig időben visszaadod, ha ígérsz valamit, azt mindig be is tartod. Sosem szoktál elkésni, pontos ember vagy.

Kissé befelé forduló vagy, nehezen mutatod ki érzelmeidet. Kevés ember előtt nyílsz meg igazán, teljes szívvel. Tisztelettel bánsz az idősekkel és a betegeken is segítesz, ha tudsz.

A tömegközlekedési eszközökön mindig átadod a helyet, ha egy idős embert, vagy gyereket, várandós nőt, beteget látsz. Kerülöd a kockázatokat, fontos neked a biztonság, a kiszámíthatóság. Nagyon vágysz a szerelemre, a hosszú párkapcsolatok híve vagy.

2

Elrejted a világ elől az igazi énedet, érzéseidet. Álarcot viselsz. Félsz kimutatni a legbelsőbb énedet, a szívedet-lelkedet, nem szeretsz az érzelmeidről, a bánatodról mesélni. Azokat mélyre ásod magadban és igyekszel nem gondolni rá. Szereted a kalandokat, az aktív pihenés híve vagy.

Szeretsz sportolni és feszegetni a határaidat az élet minden területén. Sok barátod, ismerősöd van, akikkel aktívan tartod is a kapcsolatot. Csak olyan munkát vagy hajlandó elvállalni, amit szeretsz is. Vágysz a hatalomra, elismerésre és ezért keményen meg is dolgozol. Néha talán kicsit önző is vagy, az egész világot szeretnéd a magadénak tudni. Azt szeretnéd, ha mindenki szeretne téged.

3

Te egy nyitott, pörgős személyiség vagy. Fontos számodra a külső, szeretsz csinosan öltözködni, adsz magadra, az otthonod is szép, rendezett, tiszta. Figyelsz a tisztaságra, nem szemetelsz soha az utcán. Lelkes ember vagy, igazi szenvedélyes típus. Izzik körülötted a levegő, tele vagy energiával, állandóan pörögsz, aktív vagy.

Több feladatot is el tudsz látni egy időben, hiszen a figyelmed állandóan cikázik ide-oda. Kissé figyelmetlen is vagy emiatt, de ezt tudod magadról és igyekszel tenni ellene. Szinte soha nem érsz oda sehova időben, de nem is késel sokat. De emiatt nem szoktak rád haragudni.

Nagyon tudsz szeretni, de nehezen ragadsz le egy embernél. Először mindig a külsőt figyeled meg a másikon, a belső tulajdonságok csak később számítanak. Akkor viszont már rájössz, hogy a lélek, a másik személyisége mennyivel fontosabb és mennyivel többet ér a csinos külsőnél. Szeretsz beszélni, a társaság középpontja vagy, sohasem lehet melletted unatkozni.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük