Szponzorált Link Reklám

A EgyNap Magazin portálon különböző helyeken helyezhető el szponzorált link a következő formában:

AJÁNLAT

REKLÁMOD FIGYELEMFELKELTŐ CÍME

Reklámozott termékről, szolgáltatásról rövid leírás, minden olyan információ, ami érdekes lehet az olvasó számára, hogy felkeresse a weboldalad.

www.ateweboldaladcíme.hu

Árak – bronz csomag:

6. 000 Ft – 1 hónapra

16. 000 Ft – 3 hónapra

29. 000 Ft – 6 hónapra

A szponzorált link naponta 1 cikkben, a tartalmi részben, a cikk végén jelenik meg. 

Árak – ezüst csomag:

8.000 Ft – 1 hónapra

22. 000 Ft – 3 hónapra

41. 000 Ft – 6 hónapra

A szponzorált link naponta 1 cikkben, a tartalmi részben, a cikk közepén jelenik meg. 

Árak – arany csomag:

10. 000 Ft – 1 hónapra

26. 000 Ft – 3 hónapra

51. 000 Ft – 6 hónapra

A szponzorált link naponta 1 cikkben, a tartalmi részben, a cikk 1. blokkja után jelenik meg. 

Kinek ajánljuk a szponzorált link reklám lehetőséget?

Minden vállalkozásnak, amely potenciális vásárlókat keres és ezért saját honlapjára vagy webáruházába szeretné irányítani a látogatókat a EgyNap Magazin portálról.

+ AJÁNDÉK, INGYEN BANNER jobb oldali sávban

Amennyiben 6 hónapra rendelsz szponzorált link reklámot, úgy INGYENESEN igénybe vehetsz 1 darab  300 x 300-as méretű banner reklámhelyet 6 hónapra.

A EgyNap Magazinban megjelenő MAGÁN célú reklámoddal széles körben, eredményesen tudod hirdetni saját, eladásra kínált termékeidet, ingatlanodat.

MIÉRT A EgyNap Magazinban HIRDESS?

  • A EgyNap Magazin Magyarország egyik legösszetettebb, legszínesebb MIX tartalmakkal rendelkező portálja, amely 100 százalékban magyar kézben lévő független portál.
  • Naponta jelennek meg saját gyártású tartalmaink.
  • A EgyNap Magazin ismertsége és jó hírneve, stabil működése az indulása óta szolgálja az olvasókat illetve az üzleti/magán célú hirdetőket is.
  • Politikai, társadalmi, etnikai, üzleti hovatartozástól függetlenül biztosítunk megjelenést szinte minden üzleti/magán célú hirdetőnek.
  • Egyedi, extra, összetett reklámlehetőségeket és minőségi környezetet biztosítunk, ezen keresztül nagyszámú és potenciális célközönséghez jutnak el a reklámok.
  • A EgyNap Magazin látogatottsága és ismertsége az indulása óta  dinamikusan, napról-napra, folyamatosan növekszik, így a megjelenő hirdetések garantáltan nagyszámú közönséghez jutnak el.
  • A EgyNap Magazinon keresztül sikeresen elérhetőek és megszólíthatóak a különböző életkorú és nemű, a különböző városokban élő érdeklődők.
  • A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és a hirdetők részére.
  • A EgyNap Magazin aktív a közösségi médiában, Facebook oldalunk aktív közösséggel rendelkezik. A posztok nagy elérésekkel rendelkeznek és számos csoportban megtalálhatóak napi szinten.

FIZETÉS

A megrendelést követően aznap elküldjük e-mailben a számlát. 

Melyet független újságírói tevékenységről állítunk ki. A számla ÁFA-mentes és átutalásos.

Fizetés a megállapodásnak megfelelően banki átutalással teljesíthető a számlán feltüntetett határidőig.

A megrendelés első napja az adott pénzösszeg számlára érkezésének napja.

Amennyiben szeretnéd a termékeidet és a szolgáltatásaidat hirdetni és reklámozni, úgy használd EgyNap Magazin által kínált hirdetési-és reklám lehetőségeket.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

info@egynap.hu