Különleges szerelem-teszt, ahol csak 1 feladatod van

Különleges szerelem-teszt, ahol csak 1 feladatod van

Mély, különleges szerelem-teszt, ahol csak 1 feladatod van. Ebből pedig rengeteg dolog kiderülhet rólad és arról, hogy mi a helyzet a romantikus érzelmek terén.

Különleges szerelem-teszt, ahol csak 1 feladatod van

Szív/szívek

Kedves, hűséges, csupaszív ember vagy. Fontosnak tartod, hogy megismerd a párodat, az érzéseit, a gondolatait. Hiszel az őszinte feltételek nélküli szeretetben és teljes bizalomban. Szerinted csak ekkor tud rendesen és hosszútávon működni egy kapcsolat. Csak hűséges ember mellett maradsz, aki egyszer félrelép, soha többet rá sem nézel, fel is út, le is út neki.

Kettétört szív

Az üresség, a szomorúság, a magány, a csalódás minden lépésedet elkíséri és ez jellemzi most az életedet. Nagy csalódáson vagy túl, kettétört a szíved és azt érzed soha, de soha nem tudsz ebből a fájdalomból kigyógyulni. Értéktelennek érzed magadat és sehol sem találod a helyedet. Úgy érzed, mintha hiányozna a másik feled. Újra kell tervezned az egész életedet és ehhez erő kell. De most nincs erőd. Adj időt magadnak, hogy feldolgozd azt, ami történt és adj időt magadnak a lezárásra, elengedésre. A sebek idővel begyógyulnak és hidd el, idővel tovább tudsz majd lépni.

Arc

Nem ismerik az emberek az igazi arcodat és azt hiszik nincsenek igazi érzelmeid. Mindig közönyösnek tűnsz, olyannak, akit nem igazán lehet kibillenteni téged lelkileg. Azt hiszik szívtelen vagy. De ez mind csak álca. Nagy leckéket kaptál korábban az élettől, nagyon megbántottak és soha többet nem akarod ezt újra átélni. Ez az álca adja a te erődet és abban hiszel, hogy így többé nem bánthat senki. Ha pedig nem mutatsz érzelmeket, akkor soha többé nem fog fájni semmi sem. De persze mélyen legbelül a lelkedben tudod, hogy ez nem így van. Magányos vagy. Csalódott. Szomorú. Az álarc alatt vérzik a szíved, szeretetre szomjazik a lelked. Meg kell tanulnod újra sírni ahhoz, hogy ismét nevethess. Vedd le az álarcot, mutasd meg a valós énedet. Ne zárkózz be, lépj előre, haladj apránként.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

kép: pixabay

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük