Nagy nyári szerelem-horoszkóp - Ez vár a csillagjegyekre

Nagy nyári szerelem-horoszkóp – Ez vár a csillagjegyekre

Minden csillagjegy egy kicsit másképp közelíti meg a szerelmet, de nem számít, kivel vagy együtt, biztosan van valami, amit megtanulhatsz tőle. A szerelem univerzális nyelv, és születési időnk megmutatja, hogyan viselkedünk a romantikus kapcsolatokban.

Nagy nyári szerelem-horoszkóp - Ez vár a csillagjegyekre

Az Aszcendens, a Nap, a Hold, a Mars és a Vénusz megmutathatják, hogyan fejezzük ki partnereink iránti odaadásunkat a szerelemben, az életben. Minden csillagjegynek egyedi módja van a szeretet kimutatására, és a kapcsolatokban ezek a tulajdonságok jobban kifejlődnek. Nézzük, hogy a nyári időszak, ez a csodálatos évszak vajon mit hoz a csillagjegyek számára?

Kos – A nyári hónapok szerelmet hoznak?

A merész és szenvedélyes Kos meg tudja tanítani partnerét arra, hogyan érezze át érzelmeit, és
ne riadjon meg tőlük. Partnerük erősebbé és merészebbé válhat, mint a Kos. Szót emel a saját
nevében, és egyre erősebbé válik. Örülj annak, amid van és ne keseregj olyan miatt ami még nincs. Itt a hangsúly a MÉG szócskán van. Mert minden álmod el fog jönni, csak legyél türelmesebb. Ne erőltess semmit nyáron és akkor biztosan szép, sikeres, emlékezetes lesz ez az évszak és az azt követő időszak is.


Bika

Megbízhatóak és romantikusak, felelősségre és türelemre tanítják partnerüket. Partnerüknek
fel kell érnie hozzájuk, és alkalmanként utazásokkal, ajándékokkal és feltétel nélküli szerelemmel kell elárasztania őket. Valaki olyat akarnak, akiben megbízhatnak, és aki hosszú távon mellettük marad. Nyáron meg is találják.


Ikrek

Partnerük megtanulhatja tőlük, hogyan lehet nyitottabb a kommunikáció során. Az Ikrek új
utakat tanítanak meg partnerüknek a szeretetre. A kapcsolatuk kezdetben játékos és örömteli lehet, de idővel a dolgok komolyabbá és érzelmesebbé válnak. Ez vár az ikrekre. Ez egy olyan kapcsolat lesz, amely idővel fejlődik és mélyül.


Rák

Együttérző és empatikus emberek, akik együttérzésre tanítják partnereiket. Az otthont és a
biztonságot képviselik. Múltbeli partnereiknek nehéz elfelejteni őket, mivel a Rák megtanítja nekik, mit jelent szerelmesnek lenni, és hogyan kell figyelmesen bánni egy partnerrel. A nyár elején egy régi szerelem bukkan fel váratlanul és mindent felkavar, mindent felborít. A régi érzések újra életre kelnek, de ahhoz hogy ez működhessen, minden régi problémát alaposan át kell beszélni és a múltat le kell zárni.

Oroszlán

Van készsége a büszkeség és a becsület tanítására. Az Oroszlánok növelik partnerük
önbecsülését. Az Oroszlán büszke a partnerére, és szívesen megmutatja őket a világnak. Tudja,
hogyan kell a romantikus együttlétet filmszerűvé tenni. Arra fogják ösztönözni partnerüket, hogy szeresse önmagát, és ez a legértékesebb lecke, amit bárki megkaphat. Ez lesz az Oroszlán célja.


Szűz csillagjegy

Gyakorlatias és odaadó lesz, olyan, aki megmutatja partnerének, mit jelent igazán törődni és meghallgatni. A Szüzek gyakorlatiasságot visznek a kapcsolatba, és odaadó cselekedetekkel mutatják meg szeretetüket partnereiknek. Tisztelik partnereiket, apró figyelmességekkel és kedvességükkel mutatják ki szeretetüket.


Mérleg

Hűséges és elbűvölő, senki sem tudja úgy rangsorolni a partnereit, mint egy Mérleg. A
Mérlegeknek meg kell védeniük a határaikat, és ha a partnereik nem ugyanazt az energiát
viszonozzák kitérnek az útjukból, különösen igaz ez a romantikus kapcsolataikra. A Vénusz uralma alatt ezek az emberek megtanítják partnereiknek, mit jelent önzetlennek lenni és mindent beleadni egy kapcsolatba. Egy kapcsolatért tenni kell. Ne hanyagold el a párodat és vedd figyelembe a másik fél igényeit. Ha erre figyelsz, akkor csodálatos lesz a nyarad, az életed.


Skorpió

Tüzes és hűséges lesz nyáron, aki megtanít másokat az odaadásra és az igaz szerelemre. A hűség fontos számukra, és minden kapcsolatuk egyik fő témája ez. A Skorpiók szeretnek szerelmesek lenni, de csak akkor, ha egészséges kapcsolatban élnek. Azt a partnert, aki kiérdemli a szívét, feltétel nélküli szeretettel és törődéssel veszi körül. Ez a társ pedig most fog megjelenni az életében.

Nyilas

A kalandvágyó és szabad Nyilas nem társfüggő, így partnereiknek fel kell vállalniuk a
szabadelvűséget a kapcsolatban. Szenvedélyesek a tanulás és a felfedezés iránt. A Nyilas kiszorítja partnereit a komfortzónájukból, és más szemüvegen keresztül mutatja meg nekik a világot. Környezet változásra van szükséged a következő hónapokban, szeretnél több minőségi időt a kedveseddel és erre egy utazást látsz megoldásnak. Szeretnél egy rövidebb utazást a szerelmeddel. Rátok is fér, szóval induljatok, szuper lesz, tele gyönyörű élményekkel.


Bak

A Bakok a felelősség és a struktúra természetes tanítói. Segítik partnereiket, hogy felnőjenek, és
könnyebben alkalmazkodjanak a szabályokhoz. Ez nagy feladat lesz nyáron. A Bakok megmutatják partnereiknek, mit jelent állandó és megbízható kapcsolatban lenni. Társukat megvigasztalja jelenlétük, mert a Bakok védelmezők, amikor szerelmesek.


Vízöntő

A bátor és felszabadult Vízöntő segít függetlenebbé válni, akár tetszik, akár nem. Azt is
megmutatják, hogyan bízhatsz magadban. Ugyanakkor a Vízöntővel való kapcsolat bizonytalanságot és kiszámíthatatlanságot is hozhat. A Vízöntők szeretik az izgalmat, és olyan partnerre vágynak, aki a legjobb barátjuk lesz; mindig készen áll a következő kalandra.


Halak

A szerelmes és játékos Halak jól értik, mit jelent a szeretetet kimutatni. Szerelmük páratlan,
és mindent megtesznek azért, hogy megvédjék és gondoskodjanak partnereikről. A Halak
varázslatot, rejtélyt, nosztalgiát és izgalmat hoznak kapcsolataikba. A velük való kapcsolat szürreális tündérmeseként hathat. A múlt megjelenik a jelendben, ami fontos változást hoz magával. A régi érzések felélednek és fontos választás elé állít.

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük