Minden meg fog változni az életedben - Ez a fordulópont

Minden meg fog változni az életedben – Ez a fordulópont

Fordulópont jött el az életedbe – Ez a teszt elárulja mi vár rád. Mert egy biztos, fontos változások előtt állsz. Régóta várható volt ez a helyzet, de már nincs tovább, itt meg kell állni, dönteni kell.

Fordulópont jött el az életedbe, ami mindent meg fog változtatni. Persze akkor, ha megérted az okokat, a miérteket és a következményeket is.

Nézz rá erre a képre, szánj rá időt. Melyik részletet választod ki? Ez állapítja meg milyen fordulópont várható az életedben.

Minden meg fog változni az életedben - Ez a fordulópont

Ember/lépcső

Nem jó ott, ahol vagy. Nem vagy elégedett, nem vagy boldog jelenleg. Valami nagyon félresiklott, mert nem erre vágytál, nem gondoltad volna, hogy így fogsz élni. Most valami nagyon jelentős, fájó esemény történt veled, az életedben. Ez a fordulópont az egyik legnehezebb dolog az életedben. Amikor meg kell állnod és alaposan, megfontoltan kell átgondolnod szó szerint mindent. Tegyél mérlegre mindent. A jót és a rosszat is. Itt és így kell maradnod? Megéri? Lehet jobbá tenni? Vagy le kell zárnod és újra kell kezdened a boldogság érdekében? Nehéz, fájdalmas út az, mire döntés születik, de nincs több idő, most kell döntened, mert ezt a jelenlegi helyzetet nem bírja el a lelked. Erős vagy, okos és hidd el, jól fogsz dönteni!

Nyíl/villanykörte

Mindig nagy, hangzatos szavakkal próbálnak téged elvarázsolni, befolyásolni, manipulálni. Ezzel gyújtanak fényt a szívedbe. Naiv, túlságosan jószívű, csupaszív emberke vagy, akinek nagyon fontos az, hogy szeressék, hogy tartozzon valahova. Nagyon nehezen nyílt ki a szemed, mert annyira éhezik a szeretetre a szíved, hogy mindig, mindent elhittél. De idővel rájöttél, hogy a szavak és a tettek két teljesen különböző dolgot mutatnak. Nagyon fájdalmas felismerés ez, teljesen letaglózott és rájöttél, mennyire naiv és befolyásolható vagy. A szavak is fontosak, de a tettek még inkább. Ne hagyd, hogy manipuláljanak, állj ki magadért, harcolj az igazságért. Ami fáj, azt el kell engedni. Aki nem őszinte veled, hagyd magad mögött. Egyetlen életed van, nem mindegy hogyan és milyen lelkiállapotban éled le. A boldogság mindenkinek jár. Neked is, hidd el már végre!

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük