Melyik csillagjegy mennyire tud szeretni? - Ez a szeretet horoszkópja

Melyik csillagjegy mennyire tud szeretni? – Ez a szeretet horoszkópja

Szeretet-horoszkóp. Ezt jelenti a csillagjegyeknek a szeretet. Így szeretnek a csillagjegyek.

Melyik csillagjegy mennyire tud szeretni? - Ez a szeretet horoszkópja

1. Kos

Szükséged van támogató és dicséretre. Ha egy számodra fontos ember elmond valamit, akkor örömmel fogadod és élvezed, hogy végre bizalmat szavazott neked. Annak bizonyítására, hogy szeret téged, dicsérnie kell téged, és minél fényesebb a dicséret, annál jobb! Annál biztosabb vagy abban, hogy szeret.

2. Bika

Nagyra értékeled azt, aki szeretetét az anyagiakon keresztül mutatja meg. Számodra a szeretet nyelve az ajándék. Azt gondolod, minden kapott ajándék egy fontos üzenetet is rejt. Abból, amit kapsz, sok-sok dolog kiderülhet, mély érzelmek is.

3. Ikrek

Amikor igazán szerelmes vagy, akkor fizikai érintéssel mutatod ki érzelmeidet.  Fontos számodra a partnered közelsége, egy érzelmekkel teli, szavak nélküli ölelés, egy csók. Így lehet a legjobban kimutatni az érzelmeket szerinted. Az ölelésből minden fontos dolgot le tud szűrni az Ikrek, hogy csak baráti-e, vagy szerelemmel, érzelmekkel teli-e.

4. Rák

Szükséged van arra, hogy a szeretett ember veled legyen, tehát időt kell veled töltenie, hogy megmutassa, hogy igazán szeret téged. Szentimentális természeted miatt szeretnéd, ha csak a szeretett ember lenne a közeledben. Másra nincs is igazán szükséged. 

5. Oroszlán

Fontos, hogy a másik szavakkal, tettekkel kinyilvánítsa a szeretetét. Szeret ajándékokat kapni, de nagyon szeretnek olyan dicsérő szavakat is hallani, amelyek leírják tehetségüket és kiemelkedő tulajdonságaikat. Minél személyesebb és átgondoltabb az őt bátorító szó, annál jobb. Annál jobban elhiszi az Oroszlán hogy a szavak mögött mély érzelmek is vannak.

6. Szűz

A Szűznek szüksége van segítségre, támogatásra. Egy-egy apró dolog a világot jelenti a számára. Abból tudja hogy valaki szereti, hogy mellette áll és támogatja. Fontosak számára a mindennapok, a napi rutin feladatok. Tehát nem kell nagy segítségnyújtásra gondolni, beéri a kicsivel is. Csak érezze a törődést.

7. Mérleg

Szeret ajándékokat kapni, de adni is imád. Ez az ő szeretetnyelve. Egészen apró figyelmességekkel le lehet venni a lábáról. Mert ez azt jelenti, hogy a másik gondol rá, törődik vele. Nem csupán kapni szeret, adni is. Bármit. Apró figyelmességeket, kis segítséget a háztartásban, munkában. Szeret adni, kapni. Így mutatja ki a szeretetét.

8. Skorpió

A Skorpióknak szüksége van a párja izgalmas érintésére, érzelmekre, szenvedélyre. Ő az asztrológia legszenvedélyesebb csillagjegye. Ezen felül a Skorpiók nagyon érzékiek és erős intuícióval rendelkeznek. Nagyra értékelik a jó masszázst és a kipattanó szikrákat két ember között, amikor először érintik egymást. Az érintés az ő szeretetnyelve, mindent kiolvas belőle.

9. Nyilas

Minőségi együtt töltött idő az ő szeretetnyelve. Az ilyen pillanatokból, eseményekből tud mindent, de mindent kiolvasni és a saját érzelmeit és ezáltal közvetíti.

10. Bak

A Bak szereti, ha kényeztetik és és ha ajándékokat kap. Ebben az esetben szárnyakra kap és szívét, lelkét beleadja a kapcsolatba. A kényeztetés és az ajándék azt jelenti számára, hogy szeretik. Abszolút nem nagy dolgokra vágyik, apró kedvességekkel el lehet rabolni a szívét.

11. Vízöntő

Néha úgy tűnik, hogy más dimenzióból származnak a Vízöntők. A szeretetnyelve a kapcsolat. Hogy mindig ott legyen vele a másik és tudjon minden lépéséről. Csak rá figyeljen, vele törődjön, adjon ajándékokat. Kicsit önző csillagjegy. Ha minden úgy megy, ahogy azt ő akarja, akkor csodálatosan kinyílik a kapcsolatában.

12. Halak

A Halak azt akarja, hogy párja mindent áldozzon fel a kedvéért és cserébe ő is ezt teszi. Együtt akar haladni a másikkal közös úton. Egymás mellett. Ez az ő szeretetnyelve. Kell neki a közös cél. Szereti ha törődnek vele, mert szeretetre éhes, és ő is szeret törődni a párjával, de ehhez neki sok idő kell. Mert fél bízni. Ha valakit igazán szeret a Halak, akkor mindig ott fog állni a párja mellett és minden pillanatban érezteti a törődését.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük