Szerinted ez kacsa vagy nyúl? Különleges személyiségteszt

Szerinted ez kacsa vagy nyúl? Különleges személyiségteszt

Ha kikapcsolódásra vágysz, állj meg egy percre és mozgasd meg egy picit az agyad, a szemed! Mit láttál meg először ezen a képen? Mindent elárul rólad ez az érdekes és különleges személyiségteszt.

Ez a kép már nagyon régi, hiszen először 1892-ben jelent meg egy vicclapban. Két állatot ábrázol! Te mit látsz? És ami a legfontosabb melyiket vetted először észre? Indulhat a különleges személyiségteszt?

Szerinted ez kacsa vagy nyúl? Különleges személyiségteszt

Ha a kacsát láttad meg először, akkor a személyiségteszt szerint,

a szemmel jól látható dolgokban hiszel. Nem fogadod el azt, amit szemmel nem érzékelhetsz! Gyakorlatias ember vagy. Szereted ha valami egyértelműen le van írva, meg van fogalmazva. Nem szereted, ha valaki a levegőbe beszél, a tényeket kedveled.

 

Ha a nyuszit vetted először észre,

akkor te valószínűleg hiszel a szemmel nem látható dolgokban. Nagy a fantáziád, érzelem dús ember vagy, aki sokszor inkább a szívére hallgat, nem az eszére. Álmodozó típus vagy.

 

Figyeld meg mennyire gyorsan tudsz váltani egyik képről a másikra!

 

Ha nagyon gyorsan, szinte gond nélkül,

akkor te egy igazán kreatív ember vagy! Rengeteg szuper ötleted van, amelyeket szívesen meg is valósítasz! Szeretsz tervezni, alkotni, ötletelni! Egyszerre több feladatot is szívesen elvégzel!

 

Ha lassan megy a váltás a két állat között,

akkor te jobban szereted azt, ha megmondják mit tegyél. Nem szeretsz ötletelni, viszont a kapott feladatokat kiváló pontossággal oldod meg! Precíz, pontos ember vagy!

 

Tetszett ez a személyiségteszt?

Miklós Edit

kép: adme

Facebook oldal: ITT>>>

 

 

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük