Óriási fájdalom lapul a lelked mélyén - Ezért vagy ilyen ember

Óriási fájdalom lapul a lelked mélyén – Ezért vagy ilyen ember

Óriási fájdalom lapul a lelked mélyén – Ezért vagy olyan ember, amilyen. Ezért gondolkodsz és érzel így. Ez a teszt segít felfedezni, megérteni ezt a mély fájdalmat és ezáltal a továbblépés is lehetséges lesz. A múlt bár az életedhez tartozik, nem szabad, hogy befolyásolja a jelenedet, sem a jövődet. Nézz rá erre a képre és az a részlet, amit először észrevettél, ez ad választ a kérdésre. Milyen fájdalom lapul a lelkedben? Mi az oka annak, hogy ilyen ember vagy?

Óriási fájdalom lapul a lelked mélyén - Ezért vagy ilyen ember

Erdő, fák – Ha ezt választottad, akkor a lelked mélyén ilyen óriási csalódásból fakadó fájdalom lakik.

Teljesen el tudsz merülni a gondolataidban, folyamatosan agyalsz, gondolkodsz, álmodozol valamin. Ha valamit kitalálsz, egészen sokáig tudsz azon gondolkodni, hogyan is valósíthatnád meg, lépésről-lépésre tudsz terveket szövögetni.

Tiszta a lelked, az emberi gonoszság és az emiatt érzett fájdalom a lelkedben szó szerint mellbe vág téged és nem tudod sem megérteni, sem elfogadni. Annyira naiv és egyszerű, csodálatos lelkű ember vagy, hogy sokszor nem látod a fától az erdőt sem. Mindig mindenkiben megbízol elsőre és emiatt sok csalódás ér.

A gondolataidban egy szebb világról, jobb körülményekről, tisztább lelkű-szívű emberekről álmodozol. Nagyon vágysz egy igazi érzelmeken alapuló szerető közegre az életedben, de olyan sokat csalódtál, hogy már nem tudsz bízni senkiben és nem engedsz magadhoz közel senkit.

Fény

A szíved óriási, sokszor sok emberen segítettél már, de sajnos előfordult olyan is, amikor teljesen visszaéltek a bizalmaddal és emiatt óriásit csalódtál. Visszaéltek a szereteteddel, jóindulatoddal, segítőkészségeddel és olyan váratlanul derült ki a másik ember igazi személyisége, hogy szinte alig tudtad felfogni, hogy ez megtörténik.

Mindig rájössz arra, ha hazudnak neked és utána nem adsz második esélyt. Azt vallod, hogy aki egyszer ártott neked és becsapott, az biztosan megteszi másodjára is.

Romantikus alkat vagy, aki nagyon szeretne szeretni, de nehezen találod meg azt az embert, aki a lelki társad is lehet. A bizalmatlanságod, a csalódásaid miatt másképp állsz már az egész világhoz.

Miklós Edit

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük