Drasztikus változásokat hoz a február ezeknek a csillagjegyeknek

Drasztikus változásokat hoz a február ezeknek a csillagjegyeknek

A február szinte mindenhol mindenkinek hagyományosan a romantikát jelenti, a szerelmet, érzelmeket. A a Vénusz és a Mars nagy és fontos szerepet játszik a dolgok alakulásában. Éppen emiatt a február néhány csillagjegynek drasztikus változásokat fog hozni. Az idei Valentin-nap egy kicsit feszültebb lesz, más lesz, mint az eddigiek.

De nem kell mindenkinek aggódni. Akik ebben a listában nem szerepelnek, nyugodt, érzelmekkel teli, romantikus februárra számíthatnak, ami boldogsággal lesz teli.

Drasztikus változásokat hoz a február ezeknek a csillagjegyeknek

De nézzük a kevésbé szerencséseket is, azaz melyik csillagjegyeknek hoz drasztikus változásokat hoz a február.

Kos – a február ezt hozza el a számoda:

Most tudod hogy változtatnod kell, mert a kommunikációd, illetve annak hiánya miatt igen feszült hónap elé nézel. Február végefele jössz rá, hogy ez így nem jó. Eddig nem voltál hajlandó a változásra, kompromisszumra, azt akartad, hogy minden mindig úgy legyen, ahogy te akarod. Most azonban a feszült február végén ráébredsz, ez így nagyon nem jó. Megértés, együttműködés, empátia. Ezek segítségével valóra válnak álmaid, különleges inspirációt kapsz majd. A viták megszűnésével végre igazán boldog leszel. De maradj továbbra is ilyen kedves és ne legyél öntörvényű, önző soha többet.

Halak 

Belefáradtál mindenbe. A február emiatt nagyon nehéz lesz lelkileg. Tudod, hogy feltöltődésre lenne szükséged, mert nagyon feszült, kiégett vagy jelenleg. Törődj magaddal, hogy nyugalomra, békére, energiákra lelj ismét. Rá kell találnod újra önmagadra és add meg magadnak a lehetőséget, időt, teret, hogy egyedül lehess kicsit. A gyengeségeid így válnak majd az erősségeiddé. Ne feledd, a boldogságod kulcsa a te kezedben van.

Bika

Februárban veszed észre, hogy nem figyeltél eléggé a szeretteidre. Türelmetlen, ingerült voltál velük és nem fordítottál elég időt rájuk. Ezért most óriási a feszültség, a sértődöttség körülötted. Nagyszerű karrierlehetőségek nyíltak meg előtted, de rá kellett jönnöd, hogy előtérbe helyezted a munkát és a szeretteidet igencsak háttérbe szorítottad. Mindenkinek szüksége van rád, te vagy a középpont másoknak. Mind a munkában, mind a családban. Egyensúlyra kell törekedned, hogy ismét boldogság és nyugalom, szeretet költözhessen a mindennapjaidba. Figyelj jobban a szeretteidre.

Ikrek

Nagy változások előtt állsz és ez bizony komoly feszültséget okoz az életedben. Tudod, hogy valami új előtt állsz, de egyelőre nem mersz lépni, mert félsz. Februárban próbálj kicsit előrébb gondolkodni, nézd egy új szemüvegen keresztül az életedet, lehetőségeidet, jövődet. Objektíven gondolkodj és hallgass az eszedre, mert a szíved tévútra terelne. Higgy magadban jobban és legyél végre bátor, állj ki magadért. Csak így tehetsz megfelelő lépéseket a céljaidért és csak így engedhetsz teret ezeknek az új érzéseknek, álmoknak. Nagy változások vannak a láthatáron, győzd le a kételyeidet, lelked akadályait, gátjait és tervezz. Ha jó a tervezés és hiszel a lassú, de biztos haladásban, akkor nyert ügyed lesz. Méghozzá hamarabb, mint most hinnéd.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük