Ennek a 3 csillagjegynek mindenkinél többet kell küzdenie

Ennek a 3 csillagjegynek mindenkinél többet kell küzdenie

Létezik 3 olyan csillagjegy, aki bármit is csinál, valahogy mindig rosszul sül el vagy éppen nem úgy, ahogy eltervezte. Számukra nem egyszerű az élet, sőt inkább túl bonyolult. Rengeteg a küzdelem. A jó hír viszont az, hogy mindent meg lehet oldani! Nekik sokkal többet kell küzdeniük, mint bárki másnak.

Ennek a 3 csillagjegynek mindenkinél többet kell küzdenie

Ennek a 3 csillagjegynek sem kell nagyon megijedni, hiszen számukra is létezik megoldás, végül minden megoldódik és ők is boldogok lesznek. Kicsit hosszabb az út, kicsit rögösebb is, de a végén minden jóra fordul.

Ennek a csillagjegynek többet kell küzdenie bárkinél: Oroszlán

Igazi vezéregyéniség, a nap, a fény a sötétségben, ő az erő, a támasz. Másokon játszi könnyedén, gyakran segít, de magával szemben túl nagyok az elvárásai, emiatt rengeteg kudarc éri. Szeretnek szeretni és szeretve lenni.

Rengeteg jó és rossz tapasztalatot szereznek, mire megtalálják a helyüket a világban, a családban, az életben, a munkában. Óriási önkritikával rendelkezik az Oroszlán csillagjegy szülötte. Mindig jobb és jobb akar lenni.

Elismeri a hibáit, ha nem is azonnal…. Utána igyekszik kijavítani azokat. Idővel rájön, hogy nem szabad túlságosan ragaszkodónak lenni, a másik félnek is pont annyira van szüksége levegőre, mint neki.

Vízöntő

E csillagjegy emberei sokat tudnak a szerelemről, tudják, hogy heves érzelmekre vágynak, szikrára és azt is tudják mit keresnek a másikban. Romantikusak, álmodozóak. Túlságosan is.

Azonban gyakran ütköznek passzivitásba, közönybe. Szinte vonzzák az ilyen embereket mind a magánéletben, mind a munkahelyen. Meg kell keresni azt a közeget, ahol jól érzik magukat.

Addig pedig folyamatos kudarcokon kell átvergődniük, mert nem találják azt a stabil, boldog életet, amire vágynak.

Nyilas

A szépség, a harmónia és a boldogság jellemzi. Fontos számára a szeretet és a családi jólét, a barátság.

Mágikus hatással vannak az emberekre. Egy kapcsolatban szelíd, rugalmas és romantikus. Tenyerükön hordják a partnerüket, folyamatosan ontják a bókokat, ajándékokat és figyelmet.

De naivak nagyon, sajnos van, aki visszaél a kedvességével és csak akkor jön rá, amikor már túl késő. Gyakran éri csalódás, jobb emberismerővé kell válnia. Rengeteget kell küzdenie a boldogságért.

Miklós Edit

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük