Ez az egyszerű teszt azonnal elárulja az igazságot rólad

Ez az egyszerű teszt azonnal elárulja az igazságot rólad

Hiába akarod, nem tudod eltitkolni. Ez az egyszerű teszt ugyanis azonnal elárulja az igazságot, méghozzá egyetlen kérdésből, egyetlen válaszból. Lássuk, rád mi jellemző? Makacs vagy?

Nézz rá erre a képre és amit legelőször észrevettél rajta, az a döntő.

Nem ér csalni, tényleg a legelső benyomás számít. Csak így lesz igazán pontos ez a teszt.

Ez az egyszerű teszt azonnal elárulja az igazságot rólad

Egy ollót láttál meg először? Nézzük, mennyire vagy makacs:

Makacs vagy, bizony. Még akkor is, ha magadnak ezt sohasem mernéd bevallani. Mindig mérlegelsz, átgondolod a dolgok jó és a rossz oldalát is, próbálsz mindig okosan dönteni annak érdekében, hogy a végkifejlet szép, jó, hasznos legyen.

A családod a mindened, végtelen odaadás, hűség jellemez a szeretteid irányába. Aki ártani akar, azzal felveszed a harcot, nem hagyod magad. Ha valamiről azt gondolod igaz, bárki, bármit mondhat, az úgy van, ahogy te elképzelted. Nincs másik út.

Nehezen tudnak rávenni egy másik álláspontra, mert te mindig azt hiszed neked van igazad. A tökéletességet keresed mindig mindenben és erre is törekszel. Erősen tudsz küzdeni a kitartásod óriási.

Ha egy méhecskét látsz:

Tudsz engedni, ha úgy érzed annak ott és akkor van az ideje. Ha hibázol, nehezen ugyan, de idővel belátod és képes vagy a bocsánatkérésre is. Nagyon erős, de mély lelked van, kifele elég keménynek tűnhetsz és makacsnak, de az igazság az, hogy törékeny a lelked és nagyon sebzett.

Nagyon óvatos vagy, mindig felkészült a rosszra, a nehezebb útra és a változás lehetőségére is. Kicsit néha túl is gondolod a dolgokat, sokszor egészen fölöslegesen agyalsz olyan dolgokon, amik még meg sem történtek, sőt az sem biztos, hogy meg fognak történni. Emiatt az élet szépségeit nem mindig tudod észrevenni, mert folyamatosan küzdesz.

Az életednek nagyon világos célja van. Nem hagyod abba, amíg meg nem kapod, el nem éred, amit akarsz.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük