4 hihetetlen jele annak, hogy karmikus adósságod van

4 hihetetlen jele annak, hogy karmikus adósságod van

4 jel, hogy karmikus adósságod van. Mindenki hallott már a karmáról, amely általában negatív megítélést kap, mivel sokan úgy gondolják, hogy a karma azokhoz a következményekhez kapcsolódik, amelyeket valaki a jelenben, a negatív viselkedése után kap.

4 hihetetlen jele annak, hogy karmikus adósságod van

A karma azonban a múlttal is foglalkozik. A karmával együtt jár, amit karmikus adósságnak neveznek, ami inkább az elmúlt életek döntéseiről szól, amelyek megismétlődnek jelen életünkben.

Mit jelent a karmikus adósság?

Ezek olyan minták az életedben, amelyek ismétlődnek, és általában rossz mintákat vagy megoldatlan problémákat jelentenek. Például állandóan anyagi gondokkal küszködhetsz, szabotálod a kapcsolataidat, vagy elkerülöd a felelősségvállalást az életedben.

A numerológia szerint mindez az univerzum ciklikusságához kapcsolódik, minden benne lévő ciklikussághoz, beleértve a születési és újjászületési ciklusaidat is.

Ez azoknak a leckéknek száma, amelyeket meg kell tanulnod, vagy azon problémák száma, amelyeket le kell küzdened ebben az életben.

Melyek a karmikus adósságod jelei?

Bármennyire is azt gondoljuk, hogy a karmikus adósság irányíthatja az életünket, vannak egyszerű módszerek a kezelésre. Az első lépés természetesen annak kiderítése, hogy van-e karmikus adósságunk. Mik a jelek?

Visszatérő negatív vagy nehéz mintákkal szembesülsz az életedben.

Például, ha úgy találod, hogy mindig hasonló problémákkal küszködsz, mint például az ismétlődő kapcsolati minták, a függőség vagy a pénzügyi gondok, ez azt jelenti, hogy karmikus adósságaid lehetnek, amelyek valószínűleg egy múltbeli életből vagy korábbi élettapasztalatból származnak, és ezt kell helyrehoznod.

Hajlamos vagy bizonyos emberek gondozója lenni.

A karma befolyásolhatja bizonyos emberekkel való törődésre való hajlamodat, mint az önzésből vagy alázatból származó adósság visszafizetését.

Karmikus kapcsolat van az életedben.

A karmikus kapcsolat gyakran lélekbeteljesítőnek és leírhatatlanul erősnek tűnik, ugyanakkor gyakran mérgező és érzelmileg is kimerítő. Ez azért van, mert valamilyen módon tartozol az adott személynek, vagy valószínűleg meg kell tanulnod, hogy miért nem működik a kapcsolat.

Gyakran találod magad olyan helyzetekben, amelyek önvizsgálatra kényszerítenek.

Ha ezt tapasztalod, az azt jelentheti, hogy jelenleg adósságot halmozol fel a jelenlegi életedben.

forrás: yourtango.com

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük