Melyik növény a kedvenced? Fontos dolgot jelent

Melyik növény a kedvenced? – Fontos dolgot jelent

Nagyon egyszerű tesztet hoztam nektek, ami egyszerre érdekes és szórakoztató. Adott egy kép, amelyen 4 különböző növény látható. Minden ember más, másképp érzékeljük a dolgokat és éppen ezért, mindenkinek másik tetszik meg, más szempontok alapján választ. Ez a választás pedig végül fontos dolgokra utalhat.

Nézz rá, majd ami először megragadja a tekinteted, az fogja a legpontosabb jellemzést adni. Ez a teszt rólad, a személyiségedről, a lelkedről árulkodik és fontos dolgot jelent az életeddel, jövőddel kapcsolatban.

Melyik növény a kedvenced? - Fontos dolgot jelent

 

Melyik növény a kedvenced? – Megmutatja milyen ember vagy

Az első növény a kedvenced? Ilyen ember vagy, ha ezt választottad:

Tisztaság, nyugalom, szépség, béke jellemzi a következő időszakot.  Jó eredményeket érhetsz el, tele vagy szuper ötletekkel. Számos fontos, nehéz döntésben tudsz végre előrébb jutni. Olyanokban, amelyek eddig elég komoly fejtörést okoztak neked.

Szinte kitisztul a fejed, minden leülepszik a lelkedben. Átlátod végre a gondokat, akadályokat, a sok kérdőjelt, a sok bizonytalanságot, ami eddig uralkodott a lelkedben. Ez a nehéz időszak mély nyomokat hagyott rajtad a mindennapjaid során.

A nehéz időszaknak vége lesz. Minden kitisztul benned és körülötted. A jólét, a nyugalom, a siker vár rád. Megdolgoztál érte, nem adtad fel soha, megérdemled! A személyiséged a változástól nem fog megváltozni, mert soha nem fogod elfelejteni milyen út, mennyi küzdelem vezetett idáig.

A másodikat választottad?

Egy kellemes és teljesen váratlan, hihetetlen meglepetés rád. Ha valahová mész, utazol, akkor az utadat váratlan, gyönyörű, életre szóló események fogják beragyogni. A lehetőséggel élni fogsz, felismered, elemzed, megragadod. Tudni, érezni fogod, hogy igen, eljött a te időd, amire mindig is vártál. Nem hagyod többé, hogy mások befolyásoljanak, hátra húzzanak, akadályozzanak, ártsanak. Végre erőre kapsz, kiállsz magadért, a saját életedért és magaddal is szeretnél törődni, a saját álmaidért akarsz végre harcolni.

Mintha egy mély és nyomasztó álomból, rossz időszakból ébrednél fel, ezt fogod érezni. Újra visszanyered a régi energiáidat, erődet, a lelkesedésedet. Ezt pedig a környezeted is észreveszi majd. Lesz olyan ember, aki nagyon irigy lesz rád, akinek nem tetszik a fejlődésed és megint vissza akar húzni, de most már nem hagyod magad. Ez a te életed és ragaszkodsz hozzá. eleged van a sok rossz emberből, a hamis barátokból, a sok álszentből.

Úgy fogod ezentúl élni az életedet, ahogy neked tetszik és nem mások szabják meg a játékszabályokat! Ez a te életed, te akarod irányítani és végre el akarod érni az álmaidat, mert tudod, hogy képes vagy rá. Idő kell majd ahhoz, hogy újra tudj bízni az emberekben, de az élet majd megmutatja, hogy léteznek még különleges őszinte, tiszta szívű emberek.

A harmadik növény ezt jelenti:

Sok gond, fájdalom, csalódás és nehézség jellemzi most az életedet. Úgy érzed, mintha elvesztél volna egy útvesztőben és nem tudod merre indulj, hol a kiút, pedig nagyon szeretnéd elérni. Állandóan jár a fejed, gondolkodsz, hogy hova, merre, hogyan tovább. Nem szabad feladni, mert minden meg fog oldódni, de az oda vezető út kissé döcögős, hosszabb, fájdalmasabb lesz. Mindig keresed a megoldást, mert hihetetlenül erős és bizakodó vagy.

Egy váratlan segítség tűnik fel az életedben. Hihetetlen csodaként fogod megélni, nem is számítottál rá. Ezentúl nem félsz majd attól, hogy kimutasd ha baj van, ha fáj, bánt valami. Nem félsz többé elfogadni a segítő, támogató kezet sem. Rá fogsz jönni, hogy nem kell mindig, mindent egyedül megoldanod. Megtanulod, hogy igen, vannak még jó emberek.

Végül el fogod hinni, hogy az élet nem állandó harcokból áll, vagy ha akadályokat is kell leküzdened, akkor sem kell letörnöd, mert képes vagy a továbbhaladásra. Meglátod az apró szépségeket, csodákat is az életben, ezek erőt, hitet, energiát, lelkesedést adnak neked. Ha ide eljutsz – és el fogsz jutni -, az egész életed megváltozik majd.

A negyedik:

Végre el tudod majd engedni a múltad fájó fejezeteid, élményeit, emlékeit. A lezárás ideje fog most eljönni, amire olyan régóta vártál, csak eddig nem volt hozzá erőd, energiád. Ezentúl nem nyomja rá bélyegét a lelkedre a múlt és ez óriási megkönnyebbüléssel fog járni. Ezentúl a mának tudsz élni, el kezdheted tervezgetni a jövődet. Felszabadultál, megszabadultál minden fájdalomtól, nyomasztó tehertől, úgy érzed.

Megtanultad, hogy a múlt az hozzád tartozik, bármi is történt, bárhogy is fájt, veled marad valahol mélyen, de nem hagyod, hogy befolyásolja sem a jelenedet, sem a jövődet. A múlt hozzád tartozik, de ha végre le tudod zárni, akkor el is tudod engedni. A múltad tett olyanná, amilyen most vagy. Kár a régi események, érzések miatt szomorkodni a jelenben, hiszen nem tudod a múltat megváltoztatni, sem újraélni, hogy másképp cselekedj.

A múlt a múltban marad. Életednek most új szakasza kezdődik, a terheket ledobtad a válladról és a lelked sokkal könnyebb lett. Mindig csak előre nézz, ne hátra. Az élet ismét kivirágzik, színes lesz, teli szépséggel, érzelmekkel, boldogsággal, reménnyel, tervekkel. Csodálatosan szép időszakod lesz.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

kép: stockkép

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük