Hova mennél nyaralni idén? Különleges teszt, ami rólad szól

Hova mennél nyaralni idén? Különleges teszt, ami rólad szól

Hova mennél nyaralni? – Mély lélek-teszt

Hamarosan itt a nyár végre, a jó idő, a sok napsütés. Sokan álmodozunk a nyaralásról, hova mennénk, milyen strandot, vízpartot és pihenési formát választanánk…

Most repüljünk a képzelet világába és tegyük fel, van lehetőséged a lenti 7 vízparti nyaralási lehetőség közül választanod egyet. Hova mennél nyaralni? 

A válaszod ráadásul nagyon mély dolgokról árulkodik, szóval ez egy remek és találó személyiségteszt is egyben!

Kezdhetjük?

Hova mennél nyaralni? 

Hova mennél nyaralni idén? Különleges teszt, ami rólad szól

1. Ide mennél nyaralni?

Rengeteg probléma emészt jelenleg téged, úgy érzed összeroskadsz a sok teher alatt. Bárhova is nézel, csupán akadályokat látsz és úgy érzed megtorpantál, merre indulj tovább? 

Erőre, pihenésre és reményre van szükséged. Hinni fogsz magadban újra, a képességeidben is, az erődben is. Amikor pedig ez a benned szunnyadó erő újra éled, lesz bátorságot a megfelelő utat választani. Végre látni fogod a fényt az alagút végén.

2.

Álmodozó ember vagy, de ennek ellenére sajnos mégis elfelejted a saját álmaidat. Nem szabad kiábrándulnod akkor sem, ha az élet nem mindig az általad elképzelt módon megy és a dolgok nem úgy haladnak, ahogy te szeretnéd.

Hinned kell az álmaidban és akkor valóra fognak válni. Csak ki kell nyitnod a szemedet, észre kell venned a lehetőségeket és meg kell ragadnod azokat.

3.

A gondolataid, a cselekedeteid, az álmaid mind, mind egy húron pendülnek. Szinte csodákra leszel képes, a szíved és az agyad egy rugóra mozog, az összhang pedig megteszi a hatását.

Nagyon kitartó vagy, erősebb leszel, mint valaha, mert tudod, most sok embernek van szüksége rád. Rengetegen fognak felkeresni téged és te végre ki tudod szűrni az álszenteket, a hamis embereket, hiszen már nem vagy olyan naiv, mint korábban.

Sosem voltál, sosem mertél büszke lenni magadra, most életedben először az leszel és ez nagyon jó érzés lesz.

4.

Óriási felelősség nyomja a válladat, ami igen erős nyomást gyakorol az életedre. Nagyon keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, próbálod építgetni az életedet.

Most szükséged van egy kis lassításra, egy kis pihenésre, mert teljesen kifáradtál, kiégtél. Újra meg kell találnod önmagadat, az életcélodat és azt, azokat a dolgokat, személyeket, amelyek örömöt és boldogságot okoznak neked.

5.

 Olyan érzések lakoznak benned, amelyek megakadályozzák, hogy el tudd magad engedni. Félsz feloldódni, félsz kiadni magad.

Valaki nagyon mélyen megbántott, emiatt az önbizalmad is szinte a nullára csökkent. Nem mered elengedni magad és egy álarcot viselsz azóta, mert félsz, hogy az igazi énedet nem fogják szeretni.

A rossz élményeden tanulj meg felülkerekedni.  Dobd el az álarcot, mert ami alatta van, az az igazán értékes!

6.

Imádsz élni, szórakozni, és akkor vagy a legboldogabb, ha társaságod is van hozzá.

Állandóan beleütöd mindenbe az orrodat, sőt olykor befolyásolni szeretnél másokat is. Szereted kézben tartani az eseményeket, főleg aszerint, ahogy neked kedvez vagy ahogy neked tetszik.

Számodra az élet egy nagy játék, egy film. Melynek te vagy a főszereplője és a rendezője is egyben.  Rengetegen szeretnek, mert melletted sosem lehet unatkozni. 

7.

Úgy érzed már nem tudsz szeretni, már nem érzed azt a szikrát, ami régen éltetett téged. Ami az energiáidat adta. Elfáradtál. Megálltál. Nincs erőd. De ne aggódj! Ismét észre fogod majd venni az élet szépségeit. Értékelni fogod azt, amid van és nem fogsz azután áhítozni, ami nincs.

Élvezni fogod újra a jelent, nem fogsz rágódni a múlton és nem emészt fel többé a jövőd miatti aggódás sem. Az élet lüktet körülötted, vele együtt fogsz te is lüktetni. A szikra, ami benned van, lángra kap. Ki fogod használni az eléd kerülő lehetőségeket.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

kép: zen

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük