Erre kell figyelned májusban az életedben - A kártya megmutatja

Erre kell figyelned májusban az életedben – A kártya megmutatja

A kártya utat mutat neked – Ilyen lesz a jövőd, erre kell figyelned most az életedben. Válassz egy kártyát és nézd meg mit üzen az Univerzum.

Erre kell figyelned májusban az életedben - A kártya megmutatja

Első kártya tetszett jobban, ez a kedvenced? Ezt jelenti: LELKI PARTNERSÉG


Ez a választás azt az időszakot jelzi, amikor egy jelentős spirituális kapcsolat jön létre. Talán barátság formájában jön létre hasonló gondolkodású lelkek között, akik hasonló úton járnak a megvilágosodás felé. Vagy talán ez egy mester-tanítvány kapcsolat, ahol egy fontos személy lép be az életedbe. A mondás úgy tartja: „Amikor a diák készen áll, megjelenik a tanár”, és amikor a tiéd megérkezik, ő segít a lelki fejlődésedet előmozdítani. E kapcsolat során mind tanári, mind tanulói szerepet fogsz játszani, és az ebből a tapasztalatból nyert bölcsesség erősíteni fog. A helyzeted javítása érdekében figyelj azokra az előadókra, tanárokra, akiknek tanításait tiszteled.

MEGADÁS


Ez a választás azt jelzi, hogy fel kell adnod ragaszkodásod egy adott helyzethez vagy egy elért
eredményhez, mert az elengedésre való képtelenség akadályozza a sikert. A kétségbeesés blokkol. Ezért minél többet küzdesz azért, hogy magadhoz vonzd a céljaidat, álmaidat, annál jobban eltolod azt. Ahhoz, hogy magadhoz vonzd, amit akarsz, teret kell adnod az Univerzumnak, hogy teljesítse kérésed. Nem a te feladatod, hogy „megtörténjen”, egyszerűen a te dolgod megengedni, hogy megtörténjen.

Jelenlegi helyzeted javítása érdekében engedd el magad és bízz. Békülj meg a mai életeddel, és értékeld azt, amivel már rendelkezel. Amikor azt csinálod, ami örömet okoz, ahelyett, hogy a végeredmény miatt izgulsz, a pozitív gondolkodásod és időzítés a tökéletes eredményt hozza el.

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük