Pénzhoroszkóp - Drámai változások lesznek a pénzügyekben

Pénzhoroszkóp – Drámai változások lesznek a pénzügyekben

A pénz nem boldogít, de jó ha van. Így vannak ezzel a csillagjegyek is. Akadnak olyanok, akik kétszer is meggondolják mire mennyit költenek, de léteznek olyan emberek is, akik szórják a pénzt és adósságokat halmoznak fel. A kölcsönbe kapott pénzt pedig nem szeretik, vagy nem tudják visszaadni. 

Pénzhoroszkóp - Drámai változások lesznek a pénzügyekben

Nézzük, hogy az asztrológusok szerint melyek azok a csillagjegyek, akik nem igazán bánnak jól a pénzzel és bizony vannak tartozásaik is. Pénzhoroszkóp – Ki lesz gazdag és ki szegény, érdekes dolgot árul el rólad.

A Vízöntő és a Skorpió vezet, magasan vezet, ha adósságokról, költekezésről van szó. Nézzük a pénzhoroszkóp részleteit:

Minden lehetséges eszközt és módot igénybe vesz, hogy pénzhez jusson. Ráadásul a pénz csak úgy kifolyik a kezei közül. Nem tud vele bánni és sohasem elég neki.

Ő az egyik legnagyobb adós, mert ha kap is kölcsön pénzt, nem szokta visszaadni, vagy ha nagyon muszáj, akkor csak kis részét törleszti. Mindig kimagyarázza miért. Nem tud jól bánni a pénzzel.

A Kos, Oroszlán, Rák  áll a dobogó második fokán.

Ők már azért jobban megnézik mire mennyit költenek, de azt vallják, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy mindent megvonjunk magunktól. Ezért ha valami megtetszik nekik, általában kisebb gondolkodás után meg is veszik.

Kicsit lelkifurdalása is van a kiadás miatt, de ezt hamar elfeledteti velük a vásárlás miatti öröm érzése. Ha rákényszerülnek arra, hogy kölcsönt kell kérniük, akkor általában vissza is fizetik, kisebb csúszásokkal.

Ezután jön a Bika, Szűz, Bak, valamint a Halak.

Akik nem akarnak felesleges problémákat és aggodalmakat, ezért jól megnézik mire költenek. Felesleges kiadásokba nem verik magukat, kétszer is meggondolják mit vesznek. A pénzzel jól bánnak, ám ha sok pénz áll a házhoz, akkor hajlamosak elkölteni és nem gondolnak a jövőre.

Ám 1-2 ilyen eset jó lecke számukra és legközelebb már okosabbak lesznek.  Nem szeretnek kölcsönt kérni, inkább keresnek valami más megoldást. Rengeteget tudnak dolgozni, az anyagi jólétért embertelen mennyiségű munkát képesek elvégezni.

És jöjjön végül a győztes csapat, akik elképesztő jól bánnak a pénzzel: Szűz és a Nyilas, Ikrek.

Nagyon sokat tesznek azért, hogy ne legyenek anyagi gondjaik. Jól átgondolt terveik vannak és apránként építgetik fel a jövőjüket, biztos alapokra helyezve és ennek meg is van az eredménye. A pénzzel remekül bánnak, megnézik hova-mennyit költenek.

Nem nélkülöznek sohasem, mert fantasztikusan be tudják osztani a pénzt. Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy kölcsönt kell kérniük, ilyenkor pedig rendszeresen, pontosan fizetnek, sőt nem kizárt, hogy hamarabb vissza is fizetik a teljes összeget. Mindig gondolnak a jövőre, ezért félre is szoktak rakni, gyűjtögetnek.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük