Különleges lélek-teszt - Fontos dolgot árul el rólad

Különleges lélek-teszt – Fontos dolgot árul el rólad

Nézz rá egy képre és amit legelőször észreveszel rajta, az a fontos. Különleges lélek-teszt következik.

Különleges lélek-teszt - Fontos dolgot árul el rólad

Hold – Különleges lélek-teszt – Fontos dolgot árul el rólad

Kompromisszumot kell most kötnöd,  különben nem tudsz előrébb jutni és megragadsz abban a helyzetben, ahol nem érzed jól magad. Jobban jársz, ha nem kockáztatsz, ne legyél meggondolatlan, se felelőtlen. Tedd azt, amit szeretnél, amiről álmodsz és amit tervezgetsz régóta, de eddig nem mertél belevágni.

Horgászó gyerek

Bízz jobban magadban, a képességeidben és akkor minden sikerül fog. Meg kell tanulnod pihenni és örülni mindennek, az apróbb dolgoknak is. A boldogság csak rajtad múlik. Vedd észre a szépet, a jót magad körül és magadban is.

Víz

A munkára kell koncentrálnod. Nem figyelj másokra, sem a kritikákra. Csak a pozitív dolgokra hangolódj rá, erre fókuszálj.  A munka most a boldogság kulcsa.

Csillagok

El kell felejtened a sérelmeket. Nem gyötörd magad fájó emlékekkel, negatív gondolatokkal. A féltékenység csak ártani tud neked, próbálj meg úrrá lenni ezen.  A régi dolgokat az életedben ne engedd el, hanem inkább erre koncentrálj, nem kell újat kezdened. A múltad a jelened, a jövőd, a boldogság egyben.

Felhő

A kreatív gondolatoknak engedj teret. Ne nyomd el magadban ezeket, mert az élet minden területén megoldást nyújthatnak és a boldogság felé vezethetnek. Legyél figyelmesebb és meglátod kinyílik a világ.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pixabay

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük