Ez történik most veled - Csodálatos lélek- teszt

Ez történik most veled – Csodálatos lélek- teszt

Ez történik most veled – Csodálatos lélek- teszt, amiből kiderülhet milyen állapotban vagy jelenleg, mit hoztál a múltadból és merre tarthat a jövőd. Nézz rá a képre és válaszolj. Mit láttál meg rajta először?

Ez történik most veled - Csodálatos lélek- teszt

Út

Nagy változás előtt állsz. Eddig nem mertél, nem akartál ezzel szembenézni, de most tudod, hogy eljött ennek az ideje. Alaposan át kell gondolnod mindent, hogy jól dönthess. Az egész életedre hatással lesz a választásod. Korábban meggondolatlanul döntöttél fontos dologban és ez nagyon kihatott negatív értelemben az életedre. Többet nem akarod ezt a hibát elkövetni, így alaposan körbejárod a kérdést, a megoldást, a lehetséges következményeket is. Ne félj. Jól fogsz végül dönteni. Helyesen. Az életed pedig csodás változáson fog átmenni.

Ember

Rengeteget álmodozol. Annyi, de annyi gondolat van a fejedben, érzés a szívedben és te csak úgy elvagy ezekkel. A tervek egyelőre csak tervek, ahogy a célok is csak célok. Nem mersz az álmaidért tenni, nem mersz elindulni, mert rettentően félsz a kudarctól. Sokan bántottak régebben és ki is nevettek, amikor kiderült mire vágysz, mit szeretnél elérni. Lenéztek és lehúztak, mindent megtettek, csak ne tudd elérni az álmaidat. Ebbe belefáradt a lelked és inkább megtorpantál. Itt az ideje, hogy összeszedd magad. Tudod, hogy képes vagy a céljaidért harcolni. Indulj el, tegyél érte. A végén boldogan fogsz elmosolyodni, hogy igen. Megcsináltad!!!

Dombok

Rengeteg akadály van az életedben. Óriási nehézségek gátolják a boldogságot most az életben. Ez rettentően elszomorít téged és igazából nem is látod a kiutat. Sosem voltál olyan ember, aki felad bármit is. Most mi van veled? Miért nem harcolsz? Miért nem küzdesz? Tényleg itt és így akarsz élni? Nem, nem és nem. Erős ember vagy, tiszta lélekkel. A becsületes úton haladtál mindig is. Tegyél így ezek után is és hidd el, minden egyes apró lépés előrébb visz a megoldás felé.

Fény

Régóta vártál egy jelre. Ami hozzásegíthet egy régóta foglalkoztató, elhúzódó problémára. Szinte mindennap ezen rágódtál, bántotta a lelked, ami és ahogy történt. Szerettél volna megoldást találni, lezárást, vagy újrakezdést, de nem tudtad hogyan is kezdj hozzá és milyen irányba is fogja ez terelni az életedet. Most azonban a lelked készen áll erre, mert észrevettél egy jelet, amibe tudsz kapaszkodni. A változás ideje eljött és nem kell aggódnod, az életed bár új irányt vesz, csodálatos időszak vár rád.

Felhő

Sötét fellegek borítják a lelkedet. Elképesztően sok rossz, fájó dolog történt veled. Más talán ebbe bele is rokkant volna lelkileg, de te erős maradtál. Kívülről legalábbis. Mert a lelked belül zokog és vihar dúl. Miért történt mindez? Miért nem érdemled meg végre a jót? A rossz dolgok feldolgozásának sok állomása van. Amíg nem érted meg mi és miért történt, amíg nem veszed észre az okokat, amíg nem tanulod meg mindezt feldolgozni, addig nem is tudod lezárni. A lezárás pedig kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Amint szép lassan elindulsz a lelki gyógyulás útján, úgy lesz egyre kevesebb felhő feletted. Szép lassan a nap is kisüt a szívedben. Hamarosan pedig eljutsz arra a szintre, hogy a múltat végre teljesen le tudod zárni. Nem engeded el, hanem lezárod, elraktározod jó mélyre. Nem fogja többé befolyásolni sem a jelenedet és sem a jövődet. Felszabadulsz és új, boldog életet kezdhetsz.

Miklós Edit

kép:pixabay

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük