Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád még tavasszal

Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád még tavasszal

Válassz egy kártyát, olyat, ami szimpatikus, ami nagyon tetszik és utána nézd meg mit is jelent ez a döntésed, mi vár rád még tavasszal.

Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád még tavasszal

1-es tetszik?

Ha ez tetszik, akkor csendes tavasz vár rád, lelki feltöltődéssel. Ez az időszak megnyugtató, harmonikus, nyugodt lesz. Tudod mire van szükséged, mire vágysz. Nem bánod azt, hogy csend és nyugalom vesz körül, mert így még jobban el tudsz mélyedni a gondolataidba az otthonod elegében. Rengeteg tervet tudsz szövögetni és készülsz szívvel-lélekkel ezek megvalósítására.

Megfogalmazod céljaidat és tudod, hogy 2024 a te éved, ez pedig a te tavaszod. A szívedben béke lesz végre.

Mély érzelmek alakulnak majd ki egy bizonyos személy felé. Engeded magadat végre szeretni és végre tudsz újra bízni a másikban. A lelki béke időszaka jön el számodra.

2

Romantikus tavasz vár még rád. Izgalmas lesz a jelenlegi párkapcsolatod. Teljesen mindegy, hogy friss, vagy régi ez a kapcsolat, új energiák szikráznak közöttetek.

Rengeteg bókot kapsz majd, felejthetetlen programokon veszel részt a nagy Ő-vel, úgy fogtok viselkedni egymással, mint a friss szerelmesek. Alig várod, hogy láthasd, hallhasd a hangját.

Felejthetetlen dolgokon mentek át együtt, olyan sok élményben lesz részetek, hogy mindez örökre összekovácsol benneteket.

3-as kártya tetszik?

A tavasz még visszalévő része a várakozásról fog szólni. Régóta vársz bizonyos fontos információkra, hírekre. Olyanokra, amelyek teljesen megváltoztathatják az életedet és új irányba terelhetik a jelenedet, jövődet is. Most jött el az ideje annak, hogy a kemény munkának, a kitartásnak és a becsületességnek meg is lesz az eredménye.

A jutalom pedig abszolút megérdemelt lesz. Az április a nagy változások hónapja lesz, csupa-csupa pozitív értelemben. Amit eddig halogattál, most befejezed, a nem működő kapcsolatokat le tudod zárni, tovább tudsz lépni. Le tudod zárni végre a múltat és a régi események, érzések már nem láncolnak le.

Úgy fogod magad érezni, mintha felszabadultál volna. Anyagilag is előrébb jutsz, az egész életedet most megalapozhatod.

Miklós Edit

kép: brainum

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük