Ez uralja a 2024-es évedet - Különleges teszt, fontos üzenettel

Ez uralja a 2024-es évedet – Különleges teszt, fontos üzenettel

Ez uralja a 2024-es évedet – Különleges teszt, fontos üzenettel. Egy dolgod van csak. Nézz rá erre a képre. Mit láttál meg először?

Ez uralja a 2024-es évedet - Különleges teszt, fontos üzenettel

A kéz jelentése – 2024-ben erre lesz szükséged: MODERÁCIÓ


Ez a választás azt jelzi, hogy életed minden területén önmérsékletre és önuralomra van szükséged. Lehet, hogy túl sokat eszel, túlköltekezel, túl sokat aggódsz, nem törődsz magaddal semmit, túlhajszolod magadat és esetleg már-már megszállottan rettegsz egy probléma miatt. Ha igen, ez a kártya gyengéd és szeretetteljes emlékeztetőül szolgál, hogy az ehhez hasonló viselkedések sokat árthatnak neked és késleltethetik álmaid megvalósítását 2024-ben.

Ez a kártya azt is jelzi, hogy egyensúlyba kell hozni a szabadság- és kalandvágyat a kötelességeiddel, mert ezzel megakadályozod a karmikus adósság felhalmozódását. Jelenlegi helyzeted javítása érdekében legyél mértékletes és kíméletesebb magaddal!

Mottód: Mértékletességgel egyensúlyt teremtek az életemben és előre jutok.

A galamb/háttérben madarak egyszavas üzenete: FELTÖLTŐDÉS


Ez a választás azt jelzi, hogy időt kell szakítanod a pihenésre. Lehet, hogy túl keményen dolgoztál, vagy sok minden történt veled. Lehet, hogy fáradt, ingerlékeny és szorongó voltál, vagy csak általában rosszul érezted magad. Ha bármilyen stressz alatt voltál/vagy, esetleg negatív, mérgező környezetben töltötted az időd, ki kell vonulnod ebből a helyzetből 2024-ben, hogy meggyógyulhass és feltöltődj. Ez a tökéletes alkalom a vakációra. Még egy-két nap távollét is felélénkíti és feltölti a lelked.

Nem feltétlenül kell elhagynod az otthonod; lustálkodhatsz a házban, és kihúzhatod a számítógépet, a telefont. Energiagyógyítás, masszázs vagy arckezelés, forró fürdő, séta a természetben; egy filmnézés és egy jó könyv olvasása tökéletes módja annak, hogy lazíts, összpontosíts magadra, és érezd a megújulást. Jelenlegi helyzeted javítása érdekében szakíts időt magadra. Ha túlterheltnek, bizonytalannak vagy testileg-lelkileg fáradtnak érzed magad, a válaszok a csendben jelennek meg. A tisztaság a csendből fakad, a rend pedig a békét követi.

2024-es mottód: Szakítok időt magamra, és egyensúlyba hozzam testemet és lelkemet.

Egy Nap Magazin

forrás: namastest

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük