Mit látsz a képen? A válaszod a lelked mélyét tárja fel

Mit látsz a képen? A válaszod a lelked mélyét tárja fel

Mit látsz a képen? A válaszod a lelked mélyét tárja fel!

Első ránézésre dönts, ne gondolkodj!!! A lelked így tárul fel csak teljesen!

Mit látsz a képen? A válaszod a lelked mélyét tárja fel

A fákat láttad meg először? Ássunk a lelked mélyére:

Te egy békeszerető, kedves ember vagy.  Próbálsz mindenkinek a kedvében járni és mindig, mindenhol a jót keresed. Hiszékeny, naiv is vagy, sokszor becsaptak már, hiszen a rosszat sosem feltételezed senkiről.

Borzasztóan tud bántani, ha valaki becsap téged, hosszú ideig rágódsz utána ezen. Nagyon elkeserít, ha azt látod, hogy valakit bántanak szavakkal vagy tettekkel. Becsületes ember vagy, ha valamit kölcsönkérsz, mindig időben visszaadod, ha ígérsz valamit, az mindig be is tartod.

Sosem szoktál elkésni, pontos ember vagy. Kissé befelé forduló vagy, nehezen mutatod ki érzelmeidet. Kevés ember előtt nyílsz meg igazén, teljes szível. Tisztelettel bánsz az idősekkel és a betegeken is segítesz, ha tudsz. A tömegközlekedési eszközökön mindig átadod a helyet, ha egy idős embert vagy gyereket, várandós nőt, beteget látsz. Kerülöd a kockázatokat, fontos neked a biztonság, a kiszámíthatóság.

Nagyon vágysz a szerelemre, a hosszú párkapcsolatok híve vagy. A könnyű kalandokat nem szereted, viszont nehezen ismered fel az igazi csábítókat. Ha egyszer elrabolták a szívedet és esetleg idővel szakításra került a sor, akkor nagyon nehezen engeded el őt, sokáig reménykedsz a folytatásban.

Társas lény vagy, szereted, ha mindig van melletted valaki. Bújós típus vagy, érzelmes típus.

A tigrist vetted észre?

Független, erős, merész személyiség vagy, szinte nem félsz semmitől. Amit akarsz, azt meg is szerzed magadnak. Ezért képes vagy keményen is harcolni. Pont, mint a céljaidért, álmaidért. Sosem adod fel, bármilyen nehézséget és akadályt is sodor eléd az élet.

Ha olykor nehezen is, de végül minden akadályt leküzdesz. Ha kívülről nem is látszik, ez az állandó harc mélyen legbelül megvisel és vágysz végre a nyugalomra, békére. Kifele azonban nem mutatod egy gyengeségedet sem. Állandóan hajtasz, szinte sosem pihensz.

Nagy vágyaid, céljaid vannak, nem elégszel be a kis sikerekkel, neked egyre több és több kell. Nem gázolsz át másokon, akkor sem ha a kitűzött cél, feladat fontos számodra. Mindig a becsületes utat járod be.

Sosincs igazán időd semmire, igazi munkamániás vagy. Sokan érzéketlennek gondolnak téged, mert szinte sohasem mutatsz ki semmilyen mélyebb érzelmet. Könnyen ismerkedsz, viszont pont emiatt nehezen tartod meg a párodat, pedig vágysz a hosszú kapcsolatra. Makacs vagy és türelmetlen.  Nagyon jó megfigyelő vagy, a legapróbb részleteket is észreveszed.

Pontos, precíz ember vagy, akit nagyon idegesít az, ha például valaki késik. Az egyszerűség híve vagy, nem kedveled a hivalkodó színeket, a fölösleges dumát, a túl harsány embereket. Szereted, ha téged gondolnak a legerősebbnek (testileg és/vagy lelkileg), domináns típus vagy. 

Sokszor keresnek mások a problémáikkal és ügyesen rávilágítod őket a megoldásra. Nem szeretsz lustálkodni, pihenni, állandó mozgásban vagy.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük