Szerelmes csillagjegyek - Az igazi érzelmek horoszkópja

Szerelmes csillagjegyek – Az igazi érzelmek horoszkópja

Ami a romantikát, szerelmet illeti, a világ mindig is a csillagokhoz fordult útmutatásért vagy némi reményért. Aki szerelmes, az nagy valószínűséggel megnézi a horoszkópot vagy a születési táblázatot, hogy betekintést nyerjen abba, mit tartogat számára a jövő. A következőkben adunk 1-2 támpontot ahhoz, hogy az egyes csillagjegyek hogyan reagálnak a szerelem élményére.

Szerelmes csillagjegyek - Az igazi érzelmek horoszkópja

Szerelmes csillagjegyek – Az igazi érzelmek horoszkópja.

Kos – Ilyen, ha szerelmes

A Kosok szeretnek beszélni a szerelmi életükről. Számukra a szerelem egy kaland. Bár partnereiknek hízelgett a sok figyelem, azt is tapasztalhatják, hogy időbe telik egy valódi, mély kötelék kialakítása a Kosokkal. Általában előzetesen néhány kapcsolatra van szükségük ahhoz, hogy aztán az Igazival minden rendben legyen.

Bika

A Bikát a Vénusz uralja, és számára minden a szerelemről, szépségről, szexről és romantikáról szól. Amikor a Bikák szerelmesek, azt szeretik kimutatni. A makacs temperamentumukról ismert Bikák nem hátrálnak meg gyorsan, és néha ez azt eredményezi, hogy a kelleténél tovább maradnak beteljesítetlen kapcsolatokban.

Ikrek

Az Ikrek élvezik saját hangjukat, és szeretik lenyűgözni a környezetüket. Olykor hajlamosak a túlzott flörtölésre és ez kényelmetlen lehet a partnereik számára. Ám a viccelődéseiket nem kell túl komolyan venni. Mindig kimondják, mit éreznek, csak meg kell adni nekik azt a teret, amelyre szükségük van.

A Rák szerelmes? Erre számíts!

A Rákoknak az otthonról szól minden, de ők az állatöv legnagyobb flörtölői is. Érzékenyek, így tudják, hogy mi mozgatja meg igazán a másik felet, pontosan tudják, hogyan kell elcsábítani valakit. Ennek ellenére szeretnek tartós kapcsolatban élni, és valószínűleg nem akarnak spontán kalandokba bonyolódni. Esetükben az összeszokottság  szeretetet szül.

Oroszlán

Az Oroszlánokról köztudott, hogy ők a legjobb partnerek – a nagylelkűség és a kedvesség magától értetődik náluk, és valósággal elrontják, elkényeztetik a partnerüket. Ennek ellenére azt is szeretnék, ha párjuk közös kalandokat kezdeményezne; nem szeretnek mindig ők ötletelni.

Szűz

A Szűz az állatöv leganalitikusabb jegye, így romantikus oldala meglehetősen érdekes. Lehet, hogy nem értékelik, ha virágot kapnak, de ha szolgálatot teszel, szeretni fognak érte. A Szüzek azonban finnyásak is lehetnek, és gyakran csalódnak, ha partnereik nem felenek meg a magas elvárásaiknak.

Mérleg

A Mérlegeket is a Vénusz uralja, és a Bikákhoz hasonlóan szeretik a romantikát, a kreativitást és az “udvarlás táncát”. A Mérlegek nagyra értékelik az ajándékokat és a számukra készített dolgokat. Emellett nagyon jók a radarjaik, és gyorsan észreveszik a méltánytalanság vagy egyenlőtlenség jeleit. Különösen vonzza őket egy személy intellektusa; a megjelenés másodlagos számukra.

Skorpió

A Skorpiók titokzatosak és mágnesként vonzák az embereket. Amikor a Skorpiók beleszeretnek valakibe, egyenesen elmondják neki, de először végig kell menniük egy hosszú úton. Amíg nem igazán ismernek téged és az összes mély, sötét titkodat, úgy érzik, hogy nem bízol bennük és ők sem bízhatnak benned.

Nyilas

A Nyilas az állatöv utazója, és csak egy társat keresnek, aki készen áll arra, hogy részt vegyen a közös kalandjaikban. Ha hajlandó megengedni, hogy a társa vele együtt fedezze fel és tapasztalja meg az életet, boldogok lesznek. Amikor egyedül vannak filozófusok is, és nagy szomjúságuk van a kísérletezésre. Partnereik jól teszik, ha emlékeznek arra, hogy a Nyilasok mindenáron kerülik a kicsinyeskedést.

Bak

A Szaturnusz uralma alatt a Bakok általában kötelességtudóak. Szeretik a szerelem hagyományos útját követni. Nem a garanciák kereséséről van szó, hanem arról, hogy biztosan tudják, hogy ezt akarják. Vonzza őket a kedvesség, és szeretnek olyan ajándéktárgyakat kapni, amelyek személyes jelentőséggel bírnak vagy a történelem egy szeletét hordozzák.

Vízöntő

A Vízöntők excentrikusak; rendkívül innovatívak és kreatívak, különösen a romantikus kapcsolatokban. Számukra a nagy barátság egyenértékű a szerelemmel, és nem akarják, hogy partnerük feladja egyéniségét vagy értékrendjét. Szívükben is szelídek, és bár lehet, hogy visszariadnak a romantika hagyományos formáitól, szeretik a gyengédséget és a szeretetet sugárzó apró figyelmességeket.

Halak

A Halak együttérzőek és érzékenyek, így csodálatos és ragaszkodó társakká válnak. Sokan közülük nagyon szerelmesek magába a szerelem gondolatába. A Halak olyan partnerekkel boldogulnak, akik a földön járnak, és folyamatosan emlékeztetik őket, hogy emeljék ki a fejüket a felhők közül.

Kovács Alexa

forrás: vogue.in

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük