Melyik kísértetkastély a legfélelmetesebb? Nehéz dolgot jelent

Melyik kísértetkastély a legfélelmetesebb? Nehéz dolgot jelent

Melyik kísértetkastély a legfélelmetesebb? Nehéz dolgot jelent a válaszod, mert igen mély titkokat hoz felszínre a személyiségedről. Csak válassz egyet. Mindegy hogy vonz, vagy taszít, esetleg félelmet kelt benned, a lényeg az, hogy az egyik felhívja a figyelmedet. Ez a kísértetkastély a tied.

Melyik kísértetkastély a legfélelmetesebb? Nehéz dolgot jelent

Első kísértetkastély?

Nincs konkrét félelmed. Ehelyett gyakran van a szívedben valami rossz érzés, stressz, félelem. A legjobban attól rettegsz, hogy elveszítheted azt, akit igazán szeretsz.  Félsz a magánytól és attól, hogy nem szeret téged senki. Szükséged van támaszra, társra, enélkül elvesznél. 

Második kísértetkastély? Megmutatja a személyiséged legrejtettebb oldalát:

Borzasztóan összetett ember vagy. Folyamatosan azt gondolod, hogy nem leszel képes megbirkózni az adott feladattal, gonddal. Ez a bizonytalanság sok félelmet kelthet benned. A szürke, mindennapi élettől rettegsz. Ugyanis szükséged van a szikrákra, élményekre, változatosságra.

Harmadik

Elég negatív természetű vagy. Félelmeid mindenben mindig ott vannak.  Zavart és elégedetlenséget érezhetsz ilyenkor, amikor valamitől félsz. Nagyon hevesen reagálsz mások véleményére, nem vagy közömbös akkor, ha vita alakul ki körülötted és rosszul érint minden kritika. Ezen felül félsz a pénzügyi instabilitástól. Nem szereted a változást, ezért ettől nagyon rettegsz.

Negyedik

Rettegsz attól, hogy újra csalódnod kell, mert úgy érzed nem tudnál még egyszer talpra állni. A bizalom elvesztésétől nagyon félsz, ezért inkább bezárkózol és nem mutatod ki érzelmeidet. Rettegsz attól, hogy elveszted szeretteidet. Borzasztó sokat dolgozol, mert az egyik legnagyobb félelmed az, hogy nem lesz elég pénzed. A családodat pedig el akarod tartani. Bármi áron.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük