3 csillagjegynek szakítást hoz a tavasz

3 csillagjegynek szakítást hoz a tavasz

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni, szakítást hoz számukra a tavasz, legalábbis az asztrológusok azt jósolják, mert nem tudnak megmaradni a kapcsolatban, a házasságban. De miért nem? Mi a baj? Mi okozza a szakítást? Ebből a horoszkópból minden kiderül.

3 csillagjegynek szakítást hoz a tavasz

Ikrek

Az Ikrek kettőssége okozhatja tavasszal a szakítást. Nem lehet őket kiismerni, túl energikusak, nehéz lépést tartani ezzel a csillagjeggyel. Kíváncsiak, kommunikatívak és óriási a szívük. Nem bír meglenni érzelmek és kommunikáció nélkül. Így ha a kapcsolatból elveszik a tűz, a beszélgetés, az erős mentális kapcsolat, akkor azonnal bezárja a kaput és véget vet mindennek. Az Ikreknek szüksége van arra, hogy törődjön vele a társa és ő is törődhessen a másikkal, valamint a folyamatos szikra, fejlődés az, ami szükséges számára. Mivel kettős természete van, igen kiszámíthatatlan csillagjegy, amit hosszabb távon nehéz elviselni. Ha nem vagy elég érdekes, elég energikus, nem fogsz az Ikrek mellett maradni.

Kos

A Kos szelíd, vagy legalábbis annak tűnik. Ennek a csillagjegynek mindig nyernie kell, igazi vezető típus, aki mindig szereti megmondani mit és hogyan kell csinálni, tenni. Nem szereti, ha valaki mást gondol. Nem lesz türelmes tavasszal a Kos, sőt, igencsak türelmetlen. Gyorsan cselekszik, sziporkázik az életben. Szenvedélyes, energikus, sokszor túl elhamarkodott döntést hoz, amit később megbán. Erő kell ahhoz, hogy a Kossal legyél hosszabb távon, mert nagyon hamar ideges lesz és irányítani is akar téged. Nem rossz szándékból, egyszerűen ő egy uralkodó típus. Ha te az egyenrangú párkapcsolatban hiszel, a Kos nem fog veled maradni.

Nyilas – A tavasz szakítást hoz?

Az élet egyetlen, véget nem érő nagy kaland, ezt gondolja tavasszal a Nyilas. Az elkötelezettségtől való félelem és a szabad szellemű energiája miatt ez az a csillagjegy, amelyiknél a legvalószínűbb a válás, a szakítás. Mindig hajtaja őket előre az új, az érdekes, a friss és nem tudnak egy helyben maradni. Fontos nekik a függetlenség, a kaland. Ha azt érzik egy kapcsolatban, hogy túlságosan le vannak kötve és túl sok a kötelezettség, akkor kiutat fognak keresni, azonnal a menekülőutat választják. Nem tudják elképzelni azt, hogy örökké egy ember mellett legyenek, ezért hiba azt gondolni, hogy majd te megváltoztatod a Nyilast. Nem lehet megváltoztatni, mert igazi szabad szellemű csillagjegy.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük