Ez a 4 csillagjegy túl jószívű, túl naiv - Ez a következménye ennek

Ez a 4 csillagjegy túl jószívű, túl naiv – Ez a következménye ennek

Ez a 4 csillagjegy túl jószívű, túl naiv – Súlyos következménye van ennek, ez a horoszkóp mindent elmond.

Ez a 4 csillagjegy túl jószívű, túl naiv - Ez a következménye ennek

Ikrek csillagjegy – Túl jó, túl odaadó, túl segítőkész, túl naiv

Ez a csillagjegy nagyon erős pszichés-gyógyító. Az előrelátás és a gyógyítás képessége születése óta benne van. De ennek az állatövi jegynek a képviselői nem reklámozzák soha a képességeiket, a segítségre szoruló emberek mindig maguktól találják meg őket. Más emberek problémáival való foglalkozás a saját életükben is segítséget nyújt. Nem küldi el azonnal és rövid időn belül azt, aki őt felkeresi a gondjaival. Nem. Mert túl hiszékeny és naiv.

Hosszú időn át fog mellette állni és mindig lehet rá számítani. Soha nem hagyja cserben a másikat és támogatja, amíg csak igényli. Saját magára viszont alig jut ideje és csak nagyon nehezen ébred rá arra, hogy kihasználják.

Halak

Ennek a csillagjegynek elsősorban az a fontos, hogy a saját családját biztonságban tudja. Nem érdekli mibe kerül, de ezért tűzön-vízen át képes harcolni, a végsőkig is, ha kell. Sokat tesz is ezért, még a saját szükségleteit, álmait és vágyait is képes háttérbe szorítani, ennek érdekében. Ideig-óráig sikerül is ez neki, de aztán rájön, hogy a kettő dolog megférhet egymás mellett, ha igazán akarja.  

A kedvező időszakok váltakoznak a kedvezőtlen időszakokkal az életében, olyan, mint egy hullámvasút, hol fent, hol lent. A nehézségeket nem lehet előrelátni, a Halak viszont nagyon erős, sosem adja fel. Mindezt pedig a pozitív gondolkodásának köszönheti. Nagyon jó szíve van, még ha titkolja is. Mindenben igyekszik megragadni a szépet, ez segíti át mindenen. És pontosan a jó szívének köszönhetően képes arra, hogy bármit is elérjen. Ám képes túlhajszolni magát és erre az egészsége olykor figyelmezteti.

Szűz

A Szűz mindig ott áll az elesettek mellett. Rájuk talál akkor is, ha nem keresi őket. Mindig a megoldáson gondolkozik, de nem csak azon, hogy ott, az adott helyzetet hogyan lehetne megoldani, nem. Mindig előre gondolkozik, hogy a jövőben ilyen jellegű gond ne fordulhasson elő többé.

Nem szeret kísérletezgetni, inkább gondolkodik. Az észszerűséget és az egyszerűséget szereti. Nem komplikál túl semmit. A természet közelségét imádja, erejét sokszor onnan meríti és ezt a szépséget, energiaforrást igyekszik másoknak is megmutatni. De sajnos akadnak olyanok, akik nem bírják elviselni a jószívű Szűz csillagjegy személyiségét, sikereit, eredményeit és mindent megtesznek annak érdekében, hogy szenvedni lássák.

Mérleg

 Egyedülálló módon rendelkeznek a természet hatalmával. Hihetetlen gyorsan el tudják érni azt, amit szeretnének. A kívánt eredmény érdekében kőkeményen dolgoznak és addig nem állnak meg, míg el nem érik azt, amit akarnak.

Fontos számára az irány, amit tartani szeretne, amerre haladni szeretne. Erről az útról nem is akar letérni. Ha ebben valaki meg akarja akadályozni, akkor inkább eléri azt, hogy az illető ne ellene, hanem mellette haladjon. Tökéletesen tudja álcázni valódi érzelmeit. De akit beenged a szívébe, azzal csodákra képes. Mindent megtesz érte. Mindent. Még az utolsó utáni pillanatig is. És erre csak későn jön rá. Hogy túl sok mindent megtett bizonyos emberekért, akik ráadásul nem érdemeltek volna semmit. Még egy jó szót sem.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük