Ilyen az álomtárs - 7 árulkodó jel, hogy a párodnak te vagy az igazi

Ilyen az álomtárs – 7 árulkodó jel, hogy a párodnak te vagy az igazi

A tökéletes pár, az igazi, őszinte, mély, tartós szerelem megtalálása ijesztő, nehéz és izgalmas is lehet. Amikor azonban az élethosszig tartó elkötelezettségről van szó, az ember a kompatibilitáson túlmutató tulajdonságokat is keresi. Ezek mind-mind befolyásolják és meghatározzák a kapcsolat tartósságát, erősségét.

Ilyen az álomtárs - 7 árulkodó jel, hogy a párodnak te vagy az igazi

Felmérések szerint az egyik legfontosabb tulajdonság egy partnerben az a hűség, főleg, ha igazi, hosszútávú kapcsolatról van szó. Az egész életen át tartó bizalom alapja a hűség, ez nyújtja mindenki számára a legnagyobb biztonságot egy tartós kapcsolatban.

Megbízható, hűséges partnerrel találkozni nagy részben a szerencsén múlik. Előfordulhat, hogy a tökéletes társ ott van a szemed előtt, de nem ismered fel, nem veszed észre.

Kire figyelj? Kinek vannak az irányodba komoly érzelmei? Aki kiáll melletted, aki úgy, szeret, ahogy és am ilyen vagy, aki áldozatot hoz érted, akinek te vagy az első és minden elé téged helyez első helyre és következetes a viselkedésében, ha rólad van szó.

Míg a romantikus szikrák, a fizikai vonzerő és a hasonló érdeklődési körök mind hozzájárulnak a kapcsolat sikeréhez, fontos a partner csendes hűségének felismerése is.

Vannak egészen konkrét jelei annak, hogy a párod őszintén, igazán szeret téged és mélységesen hűséges hozzád. 7 árulkodó jel, hogy párod valóban hűséges hozzád:

Titoktartás

A bizalom mindennek az alapja. Aki valóban hűséges, ezt nagyon jól tudja. Ha a párod igazán szeret téged, minden, amiről beszéltek titokban és kettőtök között marad. Soha nem élne vissza a bizalmaddal.

Kiáll érted 

A hűséges partner mindig támogat téged, még akkor is, ha nincs közvetlenül ott és akkor veled. A háttérszeled mindig és mindenhol. Megvéd téged, védi a becsületedet, a rólad szóló pletykát azonnal megszünteti, ahogy a tisztességtelen és jogtalan kritikákat is megállítja. Tisztában van a jó tulajdonságaiddal és ezt nem felejti el mindig kiemelni előtted és mások előtt is.

Áldozatokat hoz érted

Az igazi hűség azt jelenti, hogy áldozatokat kell hozni a párod érdekében. Mindig ott van, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Ha kell lemondja a programját, átszervezi a napját, csak hogy segíthessen és ott lehessen veled.

Megvigasztal

 Nem csupán a jóban, hanem a rosszban is melletted van. Ha szomorú vagy, ha rossz a kedved, ha szenvedsz, akkor is veled van és támogat, bíztat, szeretettel ölel körül és átvezet a sötétségen. A jó és hűséges társ a viharban sem hagy el téged.

Tisztességesen vitatkozik, nem ítélkezik, nem bánt és nem bélyegez meg

A konfliktus elkerülhetetlen a tartós kapcsolatban. De ha a párod igazán elkötelezett irányodba, akkor a bajság idején sem hagy el téged és nem hátrál ki. Ha vita alakul ki, akkor sem hagy el, nem vonul vissza, nem ostromol pusztító módon a saját igazával. Mindig szeretettel vesz körbe, még konfliktus esetén is. Tisztességesen vitázik és képes a kompromisszumra a békesség kedvéért.

Fontosnak tartja a kapcsolatotok múltját (is)

A hűséges partnerek nagyra értékelik az emlékeiteket, évfordulóitokat, ünnepeiteket. Nem tartja cikinek az ezekről történő megemlékezést, ünneplést, ajándékozást, kedveskedést. Felismeri a közösen megtett út szépségeit és nagy becsben tartja.

Kitartó marad

Nem kell félned, hogy megun téged, mert mindig érezteti veled, hogy számíthatsz rá és kitartó veled, veletek kapcsolatban. Ez a különleges kitartás az odaadást jelképezi, az elkötelezettségét irányodba. Ez azt is jelentheti, hogy minden egyes nap számíthatsz a párod szeretetére, támogatására.

Ha a párodra ismersz a fenti tulajdonságok alapján, akkor biztos lehetsz abban, hogy igazán szeret téged és veled képzeli el a jövőt, az életet. Ez a fajta szeretet és csendes hűség nem hivalkodó, nem hangos, nem kifele mutatkozik meg a nagyvilág számára, hanem bensőséges, tartós, nyugodt, következetes érzelem, viselkedés. Ez az, ami igazán számít. Szerelmetek erős, kitartó, mély, őszinte, mert az igazi hűségen alapul.

Miklós Edit

kép: pixabay

Facebook oldalunk: ITT >>>

forrás: adme-media

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük