Amit látsz a képen, egészen különleges dolgot jelent

Amit látsz a képen, egészen különleges dolgot jelent

Ez madár vagy oroszlán? Különleges teszt a legmélyebb érzéseidről, mindarról, ami eddig rejtve maradt. A lelked jelenlegi állapotáról, az érzéseidről, álmaidról és arról, mi vár rád.

Első ránézésre dönt, hogy mit is látsz ezen a képen. Szerinted ez egy madár vagy egy oroszlán? Az eredmény különleges lesz. Indulhatunk?

Amit látsz a képen, egészen különleges dolgot jelent

Ez egy madár? Ha ezt láttad meg elsőre, annak igen fontos és különleges jelentése van:

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

Ez egy oroszlán?

Mindig mások jókedvéért, békességéért, nyugalmáért cselekszel. Nagyon ügyelsz arra, hogy elkerüld a vitákat és az otthonod igazi családi fészek legyen. 

Kompromisszumokra képes vagy, sőt, inkább lemondasz a saját vágyaidért, csakhogy  a családod boldog lehessen.

Pedig rengeteg álmod, vágyad van neked is, de ezeket elnyomod magadban. 

Néha azt érzed nem vagy elég jó és amit teszel, az pedig nem elég. Nagyon kevés visszacsatolást kapsz a párodtól, másoktól, az önbizalmad pedig elég kicsi. Szükséged lenne több szeretetre, több gyengédségre, de ezt sosem vallanád be, nehogy vita legyen ebből.

Nem vagy most túl boldog, mert azt érzed valami hiányzik az életedből. De túlságosan is félsz ezt bevallani magadnak és emiatt gyakran vagy szomorú.

Ezt azonban titkolod a családod elől. Mert az ő boldogságuk mindennél fontosabb számodra. Még a saját boldogságodnál is fontosabb. azt szeretnéd, hogy mindig harmónia és nyugalom legyen otthon. Ezért pedig képes vagy feláldozni magad. Ezt jelenti ez a ház.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT >>>

kép: brightside

Post Author: EgyNap Magazin

2 thoughts on “Amit látsz a képen, egészen különleges dolgot jelent

    Katona Hanna

    (2024-05-08 - 14:55)

    Ez tökéletesen igaz rám és egyébként az oroszlánt láttam meg. Most magamra ismertem tökéletesen. Köszönöm szépen! Puszi.

    Katona Hanna

    (2024-05-08 - 14:56)

    Ez tökéletesen igaz rám és egyébként az oroszlánt láttam meg. Most magamra ismertem tökéletesen. Köszönöm szépen! Puszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük