5 ruhadarab, ami már egyáltalán nem divatos

5 ruhadarab, ami már egyáltalán nem divatos

5 ruhadarab, ami már egyáltalán nem divatos és amitől érdemes megszabadulni. Cseréld le ezeket frissebbre, stílusosabbra és meglátod az egész ruhatárad fellélegzik, felfrissül majd.

Nézd át a szekrényedet és ne félj szelektálni. Minden évszak hoz magával új frissességet, új irányokat, új divatirányzatokat és új darabokat is. Ne félj változtatni, de a lényeget sohasem szabad elfelejteni. Te magad egyedi vagy és különleges. Csak olyan ruhadarabokat viselj, amit szeretsz, kedvelsz és amiben igazán jól érzed magadat.

5 ruhadarab, ami már egyáltalán nem divatos

De melyik az a 5 ruhadarab, ami már nem igazán divatos és valószínűleg lejárt az idejük?

Ing nyakkendővel. ez már egyáltalán nem divatos.

Hozzáértők szerint ha van olyan inged, amin elöl a nyakkendő fix helyet foglal el, rá van varrva, azt innen kezdve inkább felejtsd el, mert kiment a divatból. Méghozzá valószínűleg örökre. Iskolásoknak talán még jól állhat, nagyon fiatalos megjelenést kelt, ugyanakkor ez már igen elavult ruhadarab. Ha van bármilyen más inged, akkor pedig arra figyelj, hogy még véletlenül se kösd, ne csomózd össze. Ha rövid felsőre vágysz, húzz olyat. Ne a hosszúból kreálj rövidet, mert egyáltalán nem divatos.

Rojtos sálak

A rojtos, mintás sálak ideje lejárt. Igaz, hogy évekkel ezelőtt óriási sláger volt viselni ezeket, de ma már nincs így. Helyette a szakemberek inkább a nagy, bolyhos egyszínű sálakat javasolják, ami szuper jól melegít és jól is mutat. Persze ez nem azt jelenti, hogy most le kell mondanod a kedvenc régi sáladról. Ha abban érzed magad igazán jól, viseld bátran. mert a megfelelő ruhadarab mindig az, amit igazán szeretsz viselni.

Vastag öv

Az öv ma már fontos kiegészítőnek számít. Feldobhatja vagy kiegészítheti a szettedet. Ha divatos szeretnél lenni, inkább vékonyabb övet válassz, olyat, ami passzol a táskádhoz, fülbevalódhoz, nyakláncodhoz is.

Nagy, vaskos nyaklánc

Ha már az előbb megemlítettük a nyakláncot is, akkor nem szabad elfelejteni, hogy a vastag, vaskos, nagydarab, egészen feltűnő nyaklánc már a múlté. Szinte egy ruhához sem passzol és elveszi a figyelmet a szetted más, fontosabb részleteiről. a kevesebb, néha több. ebben az esetben is.

Váll nélküli felső

Azok a nőiesnek hitt rövid-, vagy hosszúujjú felsők, amelynek a vállrésze kivágott, egyáltalán nem divatosak. Nagyon tolakodóan kihívó, nem stílusos. Helyette inkább egy csónaknyakú kötött, laza pulóvert ajánlanak a hozzáértők. Ezt viseld egy egyenes szárú. szűk farmerrel és igen nőies lesz az összhatás.

Mied

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük