Ez a csillagjegy elrejti az igazi énjét, mert retteg

Ez a csillagjegy elrejti az igazi énjét, mert retteg

Ez a csillagjegy elrejti az igazi énjét, mert retteg.

Ez a csillagjegy elrejti az igazi énjét, mert retteg

Nyitott, pörgős személyiség vagy. Fontos számodra a külső, szeretsz csinosan öltözködni, adsz magadra, az otthonod is szép, rendezett, tiszta. Figyelsz a tisztaságra, nem szemetelsz soha az utcán. Lelkes ember vagy, igazi szenvedélyes típus. Izzik körülötted a levegő, tele vagy energiával, állandóan pörögsz, aktív vagy.

Több feladatot is el tudsz látni egy időben, hiszen a figyelmed állandóan cikázik ide-oda. Kissé figyelmetlen is vagy emiatt, de ezt tudod magadról és igyekszel tenni ellene.

De emiatt nem szoktak rád haragudni. Nagyon tudsz szeretni, de nehezen ragadsz le egy embernél. Először mindig a külsőt figyeled meg a másikon, a belső tulajdonságok csak később számítanak. Akkor viszont már rájössz, hogy a lélek, a másik személyisége mennyivel fontosabb és mennyivel többet ér a csinos külsőnél.

Szeretsz beszélni, a társaság középpontja vagy, sohasem lehet melletted unatkozni.

Ez a csillagjegy azonban elrejti az igazi énjét.

Ez a nagy pörgés azonban sokszor elfedi a valóságot. Azt, hogy félsz, nem szeretsz az érzelmeidről, a bánatodról mesélni. Azokat mélyre ásod magadban és igyekszel nem gondolni rá. Rengeteg fájdalom, bánat, szenvedés lapul a lelked mélyén, ami egyre csak gyűlik és gyűlik. Nem szeretsz, nem is akarsz ezekre gondolni, mindig erősnek akarod mutatni magad és gondtalannak. Attól rettegsz, hogyha kiderül mennyi fájdalmat kellett már átélned, az emberek nem fognak szeretni, vagy kinevetnek, vagy pedig gyengének látnak majd.

Ez a csillagjegy elrejti az igazi énjét, mert retteg attól, hogyha utat enged a korábban átélteknek, a bánatnak, csalódásnak, akkor a múlt a felszínre tör és többé nem engedi el.

Ennek a csillagjegynek nem elrejtenie kellene a valós énjét. Személyiségét nem kellene álcáznia. NEM! Először is nem mélyre kell ásni magadban a sok rosszat, hanem inkább fel kellene dolgozni. Átgondolni, időt adni ennek. Ha nem dolgozod fel, nem is tudsz majd továbblépni. Az pedig tévhit, hogy ez a sok eltemetett fájdalom egyszer nem fog a felszínre törni.

Adj időt magadnak, hogy feldolgozhasd a múltban történteket. Szánd rá magadat, hogy megmutasd a világnak ki is vagy te igazából. A fájdalom nem a gyengeség jele, hanem éppen az ellenkezőé. Az erő jele. Hogy van erőd foglalkozni vele, feldolgozni, szembenézni és ezáltal lezárni. A továbblépéshez ez kell. Ahogy a boldogsághoz is.

Kedves Ikrek, itt az ideje változtatni a gondolkodásodon és itt az ideje lezárni a múltat. Hidd el, sikerülni fog.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép. pixabay

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük