Melyik fagyi a kedvenced? Ezt a fantasztikus dolgot árulja el rólad

Melyik fagyi a kedvenced? Ezt a fantasztikus dolgot árulja el rólad

Melyik fagyi a kedvenced? Ezt a fantasztikus dolgot árulja el rólad, a lelkedről és arról, milyen ember, milyen személyiség vagy.

Melyik fagyi a kedvenced? Ezt a fantasztikus dolgot árulja el rólad

1.

Rád  a hűség, a jóság és megbízhatóság jellemző. Végtelenül türelmes, de ugyanakkor határozott ember vagy. Rengeteg az irigyed, a rosszakaród és állandó szélmalomharcot vívsz velük.

2.

A Sors nehézségeivel képes vagy szembeszállni, sosem adod fel, kitartó vagy és még a legnehezebb pillanatokban sem csak saját magadra gondolsz. Mindig igyekszel úgy viselkedni, hogy másoknak ne okozz kárt, fájdalmat. A szeretteid a legfontosabbak számodra, mindig rájuk gondolsz, minden egyes döntésednél őket veszed figyelembe.

3.

Aki egyszer belopta magát a szívedbe, egy igazi védelmezőre számíthat tőled. az igazságért mindig kiállsz, egyszerűen látod a dolgokat, sosem agyalsz túl semmit. Tűzön-vízen át képes vagy harcolni azért, akit vagy amit szeretsz. Sosem hazudnál, sosem csalnál, sosem lopnál. Igazi tiszta szívű ember vagy.

4.

Fontos számodra a rend, a pontosság, a kiszámíthatóság. Szereted rendet magad körül, a lelkedben, a napirendedben, mindenhol. Rendkívüli bölcsességgel, megfontoltsággal, gyakorlatias gondolkodással és kitartással rendelkezel. Megtervezed a lépéseidet, a tennivalóidat, az életedet.

5.

Őszinte ember vagy. Olyan, aki nyugalmat, optimizmust és védelmet nyújt mások számára. Inspirálsz másokat, példát mutatsz a cselekedeteiddel és erőt adsz a környezetednek. Mindig mosolyt csalsz mások arcára, megtanítod őket újra bízni, hinni. Neked köszönhetően az emberek újra hinni mernek a csodákban. Észreveszed és megmutatod az élet apró szépségeit. Tudod, hogy a legnagyobb nehézségek közepette ez kapaszkodót jelenthet.

6.

Te mindig mindenben a szépet, a jót látod. A nehézségekben, a bajok közepette ez ad erőt. Csodás a lelked, a személyiséged kellemes, békés hangulatot áraszt. Mindig optimistán tekintesz a helyzetekre. Igazi segítőtársa vagy másoknak.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük