Teszteld le a párodat - Most kiderül, hogy teljesen őszinte, vagy titkol valamit

Teszteld le a párodat – Most kiderül, hogy teljesen őszinte, vagy titkol valamit

Teszteld le a párodat – Most kiderül, hogy teljesen őszinte, vagy titkol valamit. Mutasd meg neki ezt a képet és kérd meg arra, hogy mondja ki, mit látott meg először rajta.

A teszt szerint ebből kiderülhet, hogy teljesen őszinte, vagy titkol esetleg valamit.

Teszteld le a párodat - Most kiderül, hogy teljesen őszinte, vagy titkol valamit

Szív. Ha ezt látta meg először a párod, akkor nagyon őszinte ember.

Nyitott, őszinte, kedves ember, aki bátran, büszkén felvállal téged. Úgy szeret téged, amilyen vagy és ezt világgá is kürtöli. Nincsenek titkai, nyílt lapokkal játszik. Nem fél kimutatni az érzelmeit, szívesen beszélget veled akár mélyebb dolgokról is. Tervezget és van jövőképe veled.  Szüksége van a visszajelzésre, azaz arra, hogy érezze az érzelmei viszonzásra lelnek. Egy csupaszív, őszinte, kedves ember a párod, aki mellett igazán boldog lehetsz, ha értékelni tudod ezt a rengeteg jó tulajdonságot. Becsüld meg!!!

Rúzs

Ha a párod először a rúzst látta meg, akkor valószínűleg nehezebben kommunikál, az érzéseiről nem szívesen beszél veled. Nehéz számára az őszinteség. Vannak titkai és nyíltan nem igazán mutatja ki az érzelmeit. Amikor kettesben vagytok, akkor minden rendben, megmutatja a lelkét, szívét, érzelmeit, de mások előtt teljesen megváltozik, már nem nagyon kedves veled és el is hanyagol. Van olyan része az életének, amit nem ismersz, mert nem von bele. Fontos számára a szabad tér és az, hogy legyenek olyan időintervallumok, amit külön töltötök, külön társaságban, külön programon. A viselkedése, a titkolózása miatt magányosnak érzed magadat és ez elszigeteltséghez vezethet egy kapcsolatban. Ami nem túl jó.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

kép: pixabay

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük