Mit látsz a képen? A gondolatok mély, igaz tesztje

Mit látsz a képen? A gondolatok mély, igaz tesztje

Mit látsz a képen? A gondolatok mély, igaz tesztje. Téged mi irányít? A szíved vagy az agyad? – Most kiderül, méghozzá egyetlen kép segítségével. Lehet, hogy idáig még magadnak sem merted feltenni ezt a kérdést, de most eljött ennek is az ideje. Ugyanis nem mindegy, hogy mi irányítja a gondolataidat, cselekedeteidet. A szívedre, vagy az agyadra hallgatsz inkább? Nézd meg, derítsd ki.

Mit látsz ezen a képen legelőször, amikor ránézel? Szívet? Agyat? A gondolatok tesztje következik.

Mit látsz a képen? A gondolatok mély, igaz tesztje

Szívet láttál meg először?

Ha ezt vetted először észre ezen a képen, akkor te abszolút az érzelmek embere vagy. Nem érdekel mi mit mond, vagy hogy melyik irányba akarnak terelni, ahogy azt sem hagyod, hogy mások befolyásoljanak. Te szeretsz dönteni. Olykor hirtelen, túl gyorsan, néha meggondolatlanul, de a döntés, akkor is a tied, ahogy a következmények is.

Ezer színben pompázik a lelked, szárnyal a szíved, mindenben látod a szépet és ez bizony néha csapdába csal és becsap. Mert túl naiv vagy, amit hamar észre lehet venni és akadnak olyan emberek, akik ezt a tulajdonságodat ki is használják.

Túl jó ember vagy, aki nem tud elmenni mások fájdalma mellett, próbálsz segíteni és nagyon tud bántani, ha nem megy. Ahogy az is tud bántani, ha valakiről kiderül, hogy álarcot visel. Mert te az igaz dolgokban hiszel.

Agyat? Téged mi irányít?

Rengeteget gondolkozol, agyalsz és tervezel. Szeretsz mindent előre tudni, látni és igyekszel minden lépést előre megszervezni. Ha valami kizökkent erről a járt és biztonságos útról, nagyon ideges leszel. Mert nem szereted a bizonytalan helyzeteket. Valószínűleg sok olyan élményben volt régebben részed, ami váratlan ért és nagyon bántotta a lelkedet, mély nyomot hagyott benned és nem jó értelemben. Lehet, hogy emiatt vagy most ilyen?

Nem tudod soha elengedni magad teljesen, olyan, mintha mindig fel lennél készülve egy támadásra, bántásra. Mindig van egy B-terved, de bevallhatod magad, hogy sokszor még C-terved is van. Ha valami rossz ér, vagy nem várt dolog, azonnal menekülőre fogod.

Nem akarsz soha többé a szívedre hallgatni, mert az mindig becsapott és téves útra terelt.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

kép: pixabay

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük