Fantasztikus 3 napos program vár a gyerekekre nyáron

Fantasztikus 3 napos program vár a családokra nyáron

A Generali Gyerek Szigeten idén június 21. és 23. között várják a családokat. A szokásokhoz híven többek között koncertekkel, bohócokkal, artistákkal, számháborúval, morzézó amatőr rádiósokkal és rengeteg kézműves programmal.

Fantasztikus 3 napos program vár a családokra nyáron

    A hagyományosan az óbudai Hajógyári-szigeten szervezett program nagyszínpadán június 21-én, pénteken már délelőtt elkezdődnek a koncertek a Kiflihajó produkciójával. Délután pedig Halász Judit lép fel.


    A három nap alatt az Apacuka együttes, a Kiskalász, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl is zenél majd a közönségnek.

Újdonság lesz a Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő zenés-táncos-verses gyerekelőadás, amelyen a szerző maga is részt vesz.


    A legfiatalabbakat Babajátszóházzal várják.

Itt a játék mellett mozgásfejlesztéssel, tanácsadással is segítik majd a szülőket. A  Gymnathlon programon pedig a sport testi-lelki fejlődésben betöltött szerepére igyekeznek majd felhívni a szakemberek a figyelmet.


    A csecsemőkkel érkező anyukákat a Maminbaba hordozós fitneszprogram várja.

A nagyobb gyerekeknek pedig lesz óriás ugrálóvár, tizenöt állomásos akadálypálya, a Cserkésztábor területén pedig számháború is.


    Kukutyinban a régi mesterségek elevenednek majd meg, az állatsimogatóban a vidék állataival találkozhatnak a családok, a Kézműves palotában pedig az alkotókedvű gyerekeket várják.


    Hatállomásos családi játékkal is készülnek a szervezők.

Amelynek során a gyerekek találkozhatnak ügyességi, logikai és kreatív feladatokkal, de megtanulhatják azt is, hogyan kell jól segíteni.


    A Gyerek Paradicsom elnevezésű helyszínen a környezetvédelem és a fenntarthatóság témájához kapcsolódva mézgyűjtésre vagy vadonlesre várják az érdeklődőket.

Akik akár saját receptfüzetüket is elkészíthetik majd, amelyben friss fűszernövények és új ötletek kaphatnak helyet. Lehet majd kertészkedni, madarakkal ismerkedni, merített papírt készíteni, sárkányt eregetni vagy a megunt pólókból táskát varrni.


    A helyi cirkuszban Karamella bohóc tréfákkal, bűvészmutatványokkal és zsonglőrtrükkökkel mulattatja majd a közönséget, de a gyerek bohóctanoncok is porondra léphetnek.


    Akik pedig a The Human Safety Net Adománybüfében fogyasztanak ételt vagy italt, azok adományukkal támogathatják a nehéz helyzetben lévő családok számára szervezett nyári szülő-gyermek tábor megvalósítását.

MTI

kép: Stock kép

Facebook oldalunk: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük