3 csillagjegy számára nagyon szomorú az egész április

3 csillagjegy számára nagyon szomorú az egész április

3 csillagjegynek szomorúság lakozik a lelkében, nagyon szomorú az egész április. Ez egy jelenlegi állapot, változhat, de most nagyon rányomja a bélyegét a mindennapokra, a hangulatra, érzelmekre. Nehéz dolog lesz kitörni ebből a nyomasztó lelkiállapotból, de sosem szabad elfelejteni, hogy holnap mindig jön egy új, jobb nap és az élet mindig kínál megoldásokat, csak észre kell venni és élni kell vele.

3 csillagjegy számára nagyon szomorú az egész április

3 csillagjegynek szomorúság lakozik a lelkében. 3 csillagjegy számára nagyon szomorú az egész április.

Vízöntő csillagjegy számára nehéz és szomorú ez a hónap

Magányos vagy és szomorú, bánatos, fáradt, egyedül érzed magad, összenyomnak a gondok, a terhek. Úgy érzed nincsen senkid és senki sem foglalkozik veled. Nem vagy boldog, teli vagy negatív érzésekkel, gondolatokkal. Egyedül érzed magad és szinte csak fájdalmas érzések vannak benned. De apránként észreveszed újra az élet különleges szépségeit és megtisztul a lelked, erőre kapsz és képes leszel tenni magadért, az életedért, a céljaidért.

Bak

Nem jó most ott, ahol vagy. Érzed minden porcikáddal, idegszáladdal, hogy a lehető legrosszab úton jársz, a lehető legrosszabb helyen vagy. Nem ez volt az álmod és emiatt nagyon szomorú vagy. Elképesztően magányos vagy, szó szerint padlót fogtál. Sötétben tapogatózol és nem látod a kiutat. Hamarosan meglátod a fényt az alagút végén.

Mérleg csillagjegynek is szomorúság jellemzi most az életét

Egy sziklafalba ütköztél, ezt érzed. Megtorpantál a jelenben és nem tudod eldönteni merre, hogyan tovább. tudod, hogy ez így nem jó, tudod, hogy el kellene indulnod végre. Még tanakodsz vajon érdemes-e elindulnod és ha igen, merre. Bizonytalan vagy jelenleg. De hidd el, ez is megoldódik majd.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pexels

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük