Ha ezt az 5 dolgot kidobod, nagy bajt hozhat rád

Ha ezt az 5 dolgot kidobod, nagy bajt hozhat rád

A boldogság és jólét elhagy(hat), ha ezt az 5 dolgot kidobod. Léteznek olyan tárgyak, amelyektől jobb a lehető a leghamarabb megszabadulni, ám akadnak olyanok is, amiket érdemes megtartani, mert a jó energia megőrzését szolgálják az otthonodban.

Ha ezt az 5 dolgot kidobod, nagy bajt hozhat rád

A régi népi hiedelmek, amelyeket sokan még ma is tisztelnek, azt mondják, hogy bizonyos tárgyakat soha nem szabad kidobni a házból. Ellentétben azokkal, amelyektől a lehető leghamarabb meg kell szabadulnia, ezekről a dolgokról azt tartják, hogy jó energiát tartanak fenn otthon. 

Ezért soha ne dobd ki ezt az 5 dolgot, mert a boldogság és a jólét elhagy(hat).

Kenyér – különleges jelentése van. Bajt hozhat, ha kidobod, de vajon miért?

Sok kultúrában a kenyeret szent ételnek tekintik. A szerencsét és a jólétet szimbolizálja, ezért tilos kidobni. Jobb megszárítani, és a morzsát odaadni a madaraknak, mint kidobni a kenyérdarabokat.

A sót ugyanúgy kezelik, mint a kenyeret. Ráadásul nem tanácsos senkinek kölcsönadni, mert így a jó közérzet elhagyja a házat.

Fényképek


Csak azokat a fotókat semmisítheted meg, amelyeken az ellenségeid láthatóak, és feltéve, hogy nem vagy velük a képeken. Ellenkező esetben betegségeket és egyéb problémákat vonzhat maga után.

Óra


Az óra energetikailag kapcsolódik a tulajdonosához. Csak azokat az órákat dobhatod ki, amelyeket nem lehet megjavítani.

Pénztárca


A pénztárca egy pénzügyi talizmán, így még ha értéktelen is, és ha már nem használod, akkor se dobd ki, mert nagy bajt okozhat. Tedd el emlékbe, ha azt akarod, hogy a boldogság és a jólét ne hagyjon el. Ha pedig új pénztárcát vásárolsz, tartsad otthon néhány napig, ne használd azonnal. Csak fokozatosan tegyél bele egy kis pénzt, lassan megszakítva így a kapcsolatot a régi pénztárcával. Tartsd a házban, ameddig és amikor csak lehet. Így biztosított lesz a boldogság és a jólét.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

forrás: najzena.alo.rs

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük