Nagy nehézség vár rád áprilisban - Lélek-teszt

Nagy nehézség vár rád áprilisban – Lélek-teszt

Ez lesz a legnagyobb akadály áprilisban az életedben, nagy nehézség vár rád. Az ajtónak szimbolikus jelentése is van. Ez jelenti az átmenetet egyik helyről a másikba, az ismerősből az ismeretlenbe, a régiből az újba. Új életszakaszt, új változásokat, nagy akadályt is jelenthet.

Válassz egyet a 3 ajtó közül, és nézd meg hogy áprilisban vajon milyen akadályok nehezítik a továbbjutásodat, életedet. Ebből a tesztből kiderül, hogy téged mi tart vissza és akadályoz meg abban, hogy magabiztosan, lelkesen, energikusan haladj előre az álmaid és céljaid felé?

Ez lesz a legnagyobb akadály áprilisban az életedben.

Nagy nehézség vár rád áprilisban - Lélek-teszt

Az első ajtó ezt az akadályt jelzi áprilisban:

Rettegsz a kudarctól és attól, hogy csalódást okozol másoknak. Minden alkalommal, amikor valami újat szeretnél tenni az életedben, a kudarctól való félelem szó szerint blokkol és meggátol abban, hogy lépj, cselekedj. Annyira szeretnél megfelelni másoknak, hogy már előre félsz attól, hogy mit fognak szólni, ha valami mégsem sikerül. Ezért inkább komfortzónán belül maradsz és a jól megszokott dolgaidat, feladataidat végzed csak el.

Pedig ennél sokkal több van benned. Ezek miatt nem tudsz teljes, boldog életet élni és ez a félelem a legnagyobb akadály az életedben áprilisban. Félsz, hogy nem éred el a céljaidat a bizonytalanságaid miatt, pedig vágysz a változásra.

Nézz szembe a saját félelmeiddel és tanuld meg szeretni, értékelni önmagadat. Higgy magadban, hiszen rengeteg pozitív tulajdonságod, remek képességeid és csodálatos lelked van. Megérdemled, hogy teljes boldogságban élj, engedd el, hogy mások véleményétől tedd függővé az életedet.

A második ajtó fontos dolgot árul el rólad

Rendkívül érzékeny a lelked, csapzott a szíved. Félsz, hogy ismét bántani fognak és ez a rettegés megbénít téged. Ezért inkább nem is cselekszel, így óvod meg magadat a lehetséges fájdalomtól. Annyira sok bántást kaptál korábban, hogy már nem mersz bízni, hinni. Ez a legnagyobb akadály az életedben, áprilisban. Több bátorságra van szükséged és erőre, ha változtatni szeretnél az életeden, mert valld be, te is tudod, hogy ez a jelenlegi helyzet így nem jó. Hinned kell abban, hogy vannak jó, igaz emberek, hogy nem mindenki rosszindulatú és gonosz. Lásd be, sokszor voltál rossz helyen, rossz emberekkel és sok időbe telt mire rájöttél erre. A régi fájó dolgokból vond le a következtetéseket, fogd fel leckének és tanulj belőle. Engedd magadhoz közel az embereket és tanuld meg kiszűrni a rosszat és fedezd fel a jót. Ha a félelmed elmúlik, a szemed is kinyílik majd és ez megkönnyíti a helyzetedet. Boldogabb élet várhat rád, tegyél érte, meg tudod csinálni!

A 3.

Ami megakadályoz abban, hogy cselekedj, lépj, igazán élj, az mások véleménye. Olyan szinten befolyásolnak mások véleményei, hogy képes vagy feladni a saját céljaidat, hagyod magad lebeszélni az álmaidról. Nem veszed észre, hogy ezek az emberek nem jó szándékból igyekeznek téged tanítani, hanem féltékenyek, mert tudják el tudod érni az álmaidat és sokkal, de sokkal jobb ember vagy náluk. Ezért inkább hamis érvekkel, manipulálva próbálnak téged lenyomni, visszahúzni. Mert tudják, hogy gyenge a lelked és hogy befolyásolható vagy. Nem akarsz konfliktusba kerülni senkivel és inkább hatalmas áldozatot hozol a nyugalom érdekében. Ez óriási akadály az életedben.

Szedd össze magad és nyisd ki a szemed, vedd észre az ártó szándékot, menni fog, hiszen nagyon egyértelmű jelei vannak ennek. Higgy magadban, a megérzéseidben és abban, hogy bármire képes vagy, amit csak el szeretnél érni.

Űzd el magadtól azokat, akik nem melletted akarnak menni-veled, hanem akik mindig előtted akarnak járni és ezért bármire képesek. A saját álmaid, céljaid megvalósítása tesz majd igazán boldoggá és bár az első lépéseket nehéz lesz megtenni, mert rengeteg konfliktust hoz majd magával, az első lépések és sikerek, erőt fognak adni. Ez az erő pedig előre fog hajtani, a boldogság felé.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: pixabay

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük