Mutasd az állad - A formája érdekes dolgot jelent

Mutasd az állad – A formája érdekes dolgot jelent

Mutasd az állad – A formája érdekes dolgot jelent.

A különböző személyiségtesztek sok mindenben segíthetnek. Rengeteg mindenre rávilágítanak és irányt mutathatnak, ha olyan helyzetbe kerül az ember. Érdekes az, hogy a választásunk, döntésünk mennyi pontos jellemzést adhat a személyiségünkről. Most az állad formája az, ami fontos dolgokra rámutathat.

Ezúttal egy olyan tesztet hoztunk, amihez szükséged lesz egy tükörre. Nézz bele és figyeld meg milyen formájú az állad, majd válaszd ki a fotón azt a képet, amelyre a legjobban hasonlít a te állad. Végül pedig olvasd el a képhez tartozó jellemzést is.

Jó szórakozást!

Mutasd az állad - A formája érdekes dolgot jelent

 

Szögletes áll

Nagyon vonzónak tartanak téged. A tested és a lelked tökéletes harmóniában áll egymással és emiatt magadra vonzod a tekinteteket. Különleges a kisugárzásod, árad belőled az erő. Nemcsak erős vagy, hanem makacs is. mindenről megvan a pontos elképzelésed, véleményed is és még kész érvekkel sem lehet eltántorítani téged semmitől, amiben te hiszel. 

Hiába próbálnád elrejteni mit érzel, mit gondolsz, állandóan az arcodra van írva.  Kevésbé vagy hajlandó kompromisszumra, általában ha el akarsz érni valamit el is éred és ha meg akarsz kapni valamit, addig harcolsz, míg a tied nem lesz.

 

Kerek

Érzékeny, lelkizős, csupaszív ember vagy. Tele vagy szenvedéllyel, nem félsz kinyitni a szádat, mindig kiállsz az igazadért. Másokat gyakran megvédesz, nem hagyod hogy bántsák a másikat. Tüzes vagy, energikus.

Ha rosszat látsz, tapasztalsz, nagyon szívedre tudod venni. Szereted ha szeretnek és utálsz egyedül lenni. Szükséged van egy társra.

Hosszúkás áll

Egészen különleges az állad és emiatt a személyiséged is. Magabiztos ember vagy, erős személyiséggel rendelkezel. Határozott véleményed van mindenről. Bárkit el tudsz varázsolni, könnyen tudod irányítani az embereket.

A szíved körül burok van, félsz a csalódástól és emiatt mutatod magad ilyen keménynek. Inkább a felületes kapcsolatok jellemeznek, mert nem akarod, nem mered odaadni a szívedet senkinek. 

Párnácskás

Igazán jó barát vagy. Mindig ott állsz, ha szükség van rád, támogatod a szeretteidet. Megértő, kedves, családias vagy. 

Sokat dolgozol, de tudod, hogyan kell jól érezni magad. Szeretsz csapatban dolgozni, nem vagy vezető típus. Remek ötleteid vannak. 


Kiugró, hegyes áll

A hosszú állú emberek általában művészi típusúak és kifejezőek. Hűséges, gondoskodó, érzékeny személyiség vagy. Rengeteg barátod van és ezek nem csupán felületes ismeretségek.

Rengeteget teszel a körülötted élőkért, bármikor megkereshetnek téged, te mindig ott állsz mellettük jóban és rosszban is.

Lapos áll

Összetett személyiség vagy, van egy visszahúzódó oldalad, de egy sziporkázó is. Kompromisszumra hajlandó vagy, ha ilyen helyzetre kerül sor.

Nehéz téged kiismerni, mert nem szívesen adod ki az igazi érzéseidet. 

Miklós Edit

Kép: brainum

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük