Így lehet megszüntetni a szem alatti sötét karikákat

Így lehet megszüntetni a szem alatti sötét karikákat

Fárasztó időszak áll mögötted? Nehezen alszol el? Keveset tudsz pihenni? Az eredmény egy idő után biztosan meglátszik az arcodon. A leglátványosabban például a szemed alatt. Sötét karikák alakulhatnak ki. De van rá megoldás. Így lehet megszüntetni a szem alatti sötét karikákat.

Így lehet megszüntetni a szem alatti sötét karikákat


Amikor akkora karikák vannak a szem körül, mint egy pandának, akkor szükséged lesz némi korrektorra és K-vitaminra. De még ez sem lesz elég ahhoz, hogy a sötét karikákat eltüntesd.

„A szem alatti karikák eltakarásához az őszibarack tónusú korrektor a
legmegfelelőbb, ezzel tudod leginkább ellensúlyozni a sötét karikák kékes tónusát”
– tanácsolja Justine Jenkins, sminkmester.

„De a legjobb, ha rétegezési technikát használunk a fedés kialakításához ahelyett, hogy tömör állagú terméket alkalmaznánk, amely megrepedezik és a bőrt is kiszárítja. Kezdj vékony, fényvisszaverő termékkel, és ütögesd be a gyűrűsujjaddal”– tanácsolja Jenkins.

„Ezután, ha nagyon sötét karikáid vannak, keverj bele egy kis mennyiségű korrektort, de
csak a legsötétebb területeken. Utolsó rétegként használj erősen pigmentált korrektort az egész területre, és addig ütögesd be, amíg az el nem tűnik.”

Emellett érdemes használni olyan szemkörnyékápoló krémeket, amelyek magas K-vitamin tartalmú összetevőket tartalmaznak, mint amit például a zöld tea, az avokádó és a gránátalma.

Kovács Alexa

Facebook oldal: ITT >>>

Forrás: helathy-magazine.co.uk

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük