Sokan irigylik ezt a 4 csillagjegyet, pedig

Sokan irigylik ezt a 4 csillagjegyet, pedig…

Sokan irigylik ezt a 4 csillagjegyet, pedig ha tudnák sokan, mi rejtőzik az álarc alatt, mögött…. Megrázó horoszkóp.

Sokan irigylik ezt a 4 csillagjegyet, pedig

Az irigység és az ítélkezés, gyakran együtt járnak az életben. Az emberek egy része képes nem csupán a rosszat elítélni, képesek akár a jó felett is ítélkezni. Akadnak olyanok is, akik irigylik mások sikerét és vannak olyanok is, akik a bajban inkább hátat fordítanak. Sőt számukra, ha az ember háta mögött még ki is beszélhetik az illetőt, az a legnagyobb öröm. Sajnos van ilyen.

Sokan találkozhattatok hasonló szituációkkal. Igaz?

 Sajnos az embereknek könnyebb irigykedni, mint megpróbálni javítani saját életükön.

Vannak olyan csillagjegyek, akik csak ritkán kapják a társadalom, az emberek támogatását, senki nem veszi észre a lelki problémáikat, senki sem törődik a fájdalmukkal. Csak az irigység kíséri őket minden lépésben.

A Rák 

Nem szokta elárulni a lelki fájdalmát, könnyebb neki hallgatni, mint hogy elmondja az embereknek a szívében lévő vérző sebeket. És miért? Mert már így is minden cselekedetét elítélés vagy irigység kíséri.

A Rák néha úgy érzi, mintha mikroszkóp alatt élné az életét, ezért inkább még jobban bezárja a lelkét és megpróbálja a lehető legkevesebb figyelmet magára vonzani.  Egyedül él a fájdalmával, megpróbál ellenállni és harcolni. Megpróbál hallgatni sikereiről, mert mindig azt látja, környezete nem örül annak, ha ő boldog.

A keserű tapasztalatok megtanították neki, hogy amint megosztja eredményeit, sikereit valakivel, azonnal valami rosszra fordul. Ezért a Rák bizalmát nagyon nehéz megszerezni, és egy pillanat alatt el is lehet veszíteni.

Bika 

A kényelem és a jólét fontos neki. Szorgalmas, kész arra, hogy erőt adjon másoknak a harchoz, problémákhoz. A Bika a legnehezebb helyzetben is feltalálja magát.

Természetesen ez generál vele szemben gonoszságot és irigységet. Az embereknek úgy tűnik, hogy minden nagyon egyszerűen zajlik a Bika életében, és a szerencse minden nap elárasztja őt. Pedig nehézségek nélkül nincs siker, így van ez az ő esetében is. Keményen megharcol az eredményekért.

Tehát az idő múlásával a Bikának erős páncélokkal kellett magát felvérteznie, hogy visszatartsa az irigyei támadásait. Csendesen tűri és éli meg a fájdalmat és problémákat, tudva, hogy senki nem fog együtt érezni vele, és nem nyújt segítséget neki senki. Vele kapcsolatban pillanatok alatt beindul a pletyka, az irigység lavinája.

Az Oroszlán 

Mindig jól láthatóan sikeres, ő választja a ragyogás és a dicsőség útját. És ő jól tudja, hogy a kisugárzása, a sikerei vonzza az irigy embereket. Nem engedi meg magának, hogy elessen, és csendben él a hegekkel teli szívével. Mindig minden helyzetben próbálják őt kihasználni, de ő mindig egyenesen és büszkén tartja a hátát.

Az irigység az ő állandó társa. Tudja, hogy legtöbbször minden mosoly és látszólag barátságos kifejezés mögött ez rejtőzik. Az emberek állandóan arra várnak, hogy mikor botlik meg végre….

Idővel az Oroszlán immunitást fejlesztett ki. Képes feldolgozni a körülötte lévő irigységet. Sőt, képes arra, hogy olykor leveti a maszkot és megmutatja az igazi arcát. „Csakazértis…” Az irigység néha erőteljes ösztönzőként szolgál számára Nem nyugodhat meg sohasem, még a győzelmek, sikerek után sem.

A Vízöntő 

Hozzászokott az irigységhez, gonoszsághoz. Úgy gondolja, hogy őt mindez nem töri meg, nem befolyásolja az életét és készen áll a harcra. Folyamatosan él benne a lázadó szellemek belső szabadsága, amely hozzájárul a saját útjához, és nem hajlik meg semmilyen körülmények között.

Ez a hihetetlen bátorság irigységet okoz. Az emberek irigylik döntéseit, életmódját és a legkisebb győzelmeket is. Az emberek az ő életének minden részletét kívülről alapos elemzésnek vetik alá, csak a hibákat akarják megtalálni és felnagyítani, alig várják, hogy végre valamibe bele tudjanak kötni.

Annak érdekében, hogy ne hozza meg ezt az örömet másoknak, a Vízöntő mélyen elrejtette fájdalmát és sebeit egy magabiztos mosoly lelkébe zárva. „Jól vagyok!” Mindig ezt válaszolja, akárhányszor is kérdezed meg tőle, mi van vele.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük