Idén nyáron fagylalt formában is megjelenik a dubai csoki. A fagylalt ma már prémium termék. Magas ára miatt az emberek odafigyelnek arra, hogy valóban jó minőségű, minőségi alapanyagú finomságot válasszanak. Az évtizedek óta kedvelt vanília, csoki, citrom fagyi mellett idén biztosan sok helyen feltűnik a dubai csoki hideg gombóc formájában is. A fitnesz életmód kedvelőinek a proteines fagyi lehet a kedvenc, de lesznek különleges fagylaltdesszertek is.

A csokoládé, vanília, citrom, eper örök klasszikus, de a fagyizókban az emberek szívesen megkóstolják az új ízeket, kreatív kreációkat is. Ezt tapasztalja a folyamatosan bővülő partnerhálózattal rendelkező, több mint másfél évtizede működő Manna Ice. Isteni finom! fagylaltgyár.
- Csak a legokosabbak tudják megmondani hány tündér van a képen
- Megjelent a ragadós száj- és körömfájás betegség Magyarországon
- Jön Magyarország legnagyobb franchise-rendezvénye
- 3+1 trend – Íme a gyerekszobák legkedveltebb bútorai
- Már spanyolul és franciául is térítésmentesen tanulhatnak a diákok
A fagylalt világában is léteznek trendek.
Így minden évben új és új ízek divatosak. 2024 nyarán újdonság volt a szilvás gombóc fagyi és zéró grapefruit, rendkívül kedvelt volt a sárkánygyümölcs és a fehér kávé. Ez utóbbi most kap majd egy újabb csavart is. Mogyorós fehércsokoládéval lesz gazdagítva. Idén a nemzetközi trendekhez igazodva jelenik meg egy új íz.
Dubai csoki – fagyiba álmodva, cukormentes, zabkeksz és protein fagyi – új ízek a nyárra
„Tavaly hazánkban is végigsöpört a dubai csoki hullám. Így a fagylaltospultokban is megjelenik ez az íz. Olaszországban, a világ legnagyobb fagylaltipari kiállításán is tapasztalható volt, hogy a pisztácia igen népszerű lesz idén. Jellemzően savanykásabb ízzel vagy málnával, fehércsokival kombinálva” – vetítette előre az idei nyár újdonságát és várhatóan nagy slágerét Pataky János szakember.
Egyre több ember szenved valamilyen táplálékallergiától, vagy intoleranciától. Sokan pedig saját döntésük alapján zárnak ki valamilyen alapanyagot az étrendjükből.
A tipikusan nyári finomságról azonban senkinek sem kell lemondania.
„Tovább bővítjük a cukormentes fagyik kínálatát, többek között lesz zéró vanília és citrom is. Az egészséges és vegán vonalat követve készítünk zabkeksz fagylaltot, dió és füge variegatóval. Ez lekvárszerű, díszítő-és ízesítő öntet. Nyár közepére elkészül a fitneszéletmódot követők számára az alacsony kalóriatartalmú, fehérjében gazdag, vaníliás, csokoládés fagylalt is” – árulta el az újdonságokat Pataky János.
Különlegességként jelennek meg a fagylaltdesszertek.
Több ízben is kóstolhatják majd a vendégek azokat a több rétegből álló fagylaltkelyheket, amelyekbe a gombócokon kívül öntetek, gyümölcspürék, magvak is kerülnek.
Az évek óta jellemző, hogy a porok és aromák felhasználásával készült termékek visszaszorulnak.
A fagyi már drága termék, így a vásárlók jobban figyelnek arra, hogy minőségi terméket válasszanak. Így a természetes alapanyagok felhasználásával, valódi gyümölcsből és állati eredetű tejszínnel készített fagyik a keresettebbek.
Kép: Stock kép