Ez a csillagjegy túl sokat szenvedett - Ez megváltoztatta teljesen

Ez a csillagjegy túl sokat szenvedett – Ez megváltoztatta teljesen

Ez a csillagjegy túl sokat szenvedett – Ez megváltoztatta teljesen. A régi énje feledésbe merült és már másképp lát mindent.

Ez a csillagjegy túl sokat szenvedett - Ez megváltoztatta teljesen

Rengeteg fájdalom és csalódás érte régebben ezt a csillagjegyet. Többet szenvedett, mint bárki más. De ezt a nehéz időszakot is túlélte, mert mindig bízott abban, hogy jobbra fordulnak a dolgok. Sokat volt magányos, az egyedüllét beleivódott a szívébe. Sokan elfordultak tőle, mert irigyek voltak rá. Az ő fájdalmas útját a magány és a szomorúság kísérte nagyon sokáig.

Ez a csillagjegy nagyon sokáig azt hitte vele van a baj, neki kellene megváltoznia és nem a körülötte lévő embereknek, a környezetének. Mindig kevesebbnek érezte magát másoknál, mert ezt sulykolták belé folyamatosan. Hogy ő semmit sem ér, hogy ő egy senki, hogy neki nincs tehetsége semmihez, hogy semmire sem viszi soha és hogy őt nem lehet szeretni.

Mindenre emlékszik, de idővel megtanulta kezelni a múltját és az emlékeit. sokat szenvedett, de eljutott arra a pontra, amikor rákiabál a világra, hogy ELÉG VOLT.

Rájött arra, hogy az egész élete egy hazugság volt és sokan csak ártani akartak neki, méghozzá irigységből. Felismerték az ő erejét, a kitartását, kreativitását, küzdeni akarását és tudták, hogyha kitűz egy célt, azt el is fogja érni. Ezt nem akarták, ezért bántották sokat.

Ez a csillagjegy most él igazán, most jött rá ki és mi is ő valójában.

Elhivatott, kitartó, tiszta szívű és igen okos. Neki soha senki nem segített, ezért legfőbb életcélja az, hogy másokon segítsen. Erős kötelességtudattal rendelkezik.

Aprólékos, figyel a részletekre és mindig az a célja, hogy a tőle telhető legjobbat nyújtsa. Őszinte, megbízható, mindig lehet rá számítani. Nem akarja hogy bárki más azt élje át, amit ő régebben.

Gyakorlatias, képes tiszta fejjel, higgadtan gondolkodni és cselekedni. Gondoskodó életszemlélet jellemzi. Régen támadták, ártottak neki, de nem sikerült megtörniük. Ez a csillagjegy talpra állt és igaz, őszinte, csodálatos természetével kivívta az ismerők tiszteletét és csodálatát.

Ez a csillagjegy a Szűz.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük