Ez a fájdalmas csalódások hónapja 3 csillagjegy számára

Ez a fájdalmas csalódások hónapja 3 csillagjegy számára.

Ez a fájdalmas csalódások hónapja 3 csillagjegy számára

Te Vízöntő, abszolút az érzelmek embere vagy. Nem érdekel mi mit mond, vagy hogy melyik irányba akarnak terelni, ahogy azt sem hagyod, hogy mások befolyásoljanak. Te szeretsz dönteni. Olykor hirtelen, túl gyorsan, néha meggondolatlanul, de a döntés, akkor is a tied, ahogy a következmények is. Emiatt a hirtelenséged miatt ez a hónap fájdalmas csalódásokkal lesz teli. Nem úgy fognak reagálni az emberek bizonyos cselekedeteidre, mint, ahogy arra számítottál.

Ezer színben pompázik a lelked, szárnyal a szíved, mindenben látod a szépet és ez bizony néha csapdába csal és becsap. Mert túl naiv vagy, amit hamar észre lehet venni és akadnak olyan emberek, akik ezt a tulajdonságodat ki is használják. Kedves Ikrek, fájdalmas észrevételeid lesznek ebben a hónapban. Nem mindenki olyan, mint amilyennek mutatja magát. Vedd észre.

Oroszlán csillagjegy, te túl jó ember vagy, aki nem tud elmenni mások fájdalma mellett, próbálsz segíteni és nagyon tud bántani, ha nem megy. Ebben a hónapban sajnos ezt is át kell élned, többször is. Ahogy az is tud majd bántani, ha valakiről kiderül, hogy álarcot visel. Sajnos lesz ilyen. Mert te az igaz dolgokban hiszel. Maradj is ilyen.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: Stock kép

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük