A sál lehet az öltözéked éke - 10 tipp, hogyan használd

A sál lehet az öltözéked éke – 10 tipp, hogyan használd

A sál lehet az öltözéked éke – 10 tipp, hogyan használd. A klasszikus sál egyszerű módja annak, hogy feldobd a ruhádat, a megjelenésedet. Filléres megoldások, amelyektől újra és újra megváltoztathatod a szettedet.

A sál jól variálható kiegészítő.

A sál lehet az öltözéked éke - 10 tipp, hogyan használd

Lazán tekerd a nyakad köré a sálat.

A sál lehet az öltözéked éke - 10 tipp, hogyan használd

Egy gyűrű használata a végek összefogására elegáns megjelenést ad.

Csíkos ruhával egy pöttyös sál – vagy fordítva – szuper menő összhatást kelt és igen figyelemfelkeltő is. A csíkok és pöttyök kombinációja merész és szórakoztató.

A sál övként való használata egyszerű és trendi módja annak, hogy egy kis extra stílust adj ruhádhoz.
Egyszerűen tekerd a sálat a derekadra, és kössed meg egy masnival elöl. A csomó szorosságát a kívánt stílusnak megfelelően állíthatod be. Például, ha lazább megjelenést szeretnél, a sálat úgy húzd meg, hogy lazábban illeszkedjen a derekadra. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felöltöztesd a farmert, vagy feldobj egy egyszerű nyári ruhát. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy egy vintage vonást adjon megjelenéséhez.

A még különlegesebb megjelenés érdekében a sálat övre is kötheted. Ennek a stílusnak a kulcsa egy hosszú, keskeny sál használata, amely elég hosszú ahhoz, hogy a derekadra, az övedre tekerd. Egyszerűen hajtsad át a sálat átlósan. Ez a divatos formázási tipp tökéletes lehet egy magas derekú ruhához vagy szoknyához. Meghatározott sziluettet ad anélkül, hogy szükségtelen volument adna az alakodnak.

Tekerd a csuklódra a sálat. Ezzel stílust és színt is varázsolhatsz vele. 

A copf kiegészítője is lehet. Tedd a sálat a copfba a szuper aranyos és egyszerű megjelenés érdekében. Ez a stílus a legjobban egy nagy sállal, például egy merész, pöttyös nyomattal a legjobb. Egyszerűen hajtsd háromszögbe a sálat, és tedd a hajad alá a copfod tövében, vagy tekerd körbe a kontyod tetején.

A sál lehet az öltözéked éke - 10 tipp, hogyan használd

Ha két mintát szeretnél egyszerre viselni, próbálj meg egy klasszikus csíkos felsőt egy pöttyös sállal párosítani.

Az egyszínű és a minták keveréke feldobja a ruháját anélkül, hogy túlzásba vinnéd.

Egy selyemsálat is használhatsz hajpánttal, méghozzá úgy, hogy kösd össze a hajad egy egyszerű copfba egy rugalmas fejpánt segítségével, majd tekerjed be a sálat egyik végétől a másikig. Egészen különleges megjelenést ad.

A sál lehet az öltözéked éke - 10 tipp, hogyan használd

Miklós Edit

Forrás

képek: Stock képek

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük