Ez a csillagjegy nyáron örökre le tudja zárni a múltat

Ez a csillagjegy nyáron örökre le tudja zárni a múltat

Vége. Eljött a lezárás, újrakezdés ideje. Egyetlen csillagjegy nyáron örökre el tudja engedni a múltat, a fájdalmait, a lelki sebek meggyógyulnak, a fájdalom elmúlik és egy új élet kezdődik. A jelenben. A múlt kísértése nélkül. Fantasztikus megkönnyebbülés, csodálatos érzés lesz ez egy csillagjegy számára, aki szó szerint felszabadul, örökre megszabadul a múlttól és végre élheti életét itt, a jelenben.

Ez a csillagjegy nyáron örökre le tudja zárni a múltat

Skorpió – Ez a csillagjegy nyáron örökre el tudja engedni a múlt fájdalmait és le tudja zárni a múltat. Örökre.

Gyógyítsd meg a múltbeli sebeket! Nyáron eljön végre ennek az ideje és a múltat fel tudod dolgozni, majd le tudod zárni. Ez nagyon fontos lépés. Enélkül nem lehet továbblépni és a múlt fájdalmai örökre kísérteni fognak. Ennek végre kell véget vetni, mert te is tudod, hogy eljött az idő, ez így nem mehet tovább.

A Skorpiók mindent megtesznek, hogy megbizonyosodjanak arról, készen állnak a lezárásra. A nyár kiváló időszak lesz számukra, hogy magukba nézzenek, és meggyógyuljanak a múlt sebeiből, fájdalmaiból és csalódásaiból.

Az új évszak lehetőséget ad nekik, hogy újra felfedezzék magukat, megismerjék a múlt terhei nélküli lelküket, személyiségüket. Erősnek érzik magukat ehhez a lelki utazáshoz és a búcsúhoz. Mert végre itt a búcsú ideje, a búcsú a múlttól. Soha többé nem tudják az árnyékok besötétíteni az életedet, kisüt a nap és fény költözik a jelendbe.

A naplóírással megadhatja a Skorpió csillagjegy önmagának a mentális felszabadulás lehetőségét és, hogy feldolgozza a súlyos érzelmeket.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

kép: Stock kép

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük