Ilyen ember vagy - Teszt rólad, a lelkedről, az életedről

Ilyen ember vagy – Teszt rólad, a lelkedről, az életedről

Ez a teszt nem ismer kegyelmet – Őszintén megmondja milyen ember vagy. Első ránézésre dönts, azonnal. Akkor lesz igazán pontos a teszt!

Ilyen ember vagy - Teszt rólad, a lelkedről, az életedről

Lepke

Nézzük milyen ember az, aki a lepkét látta meg először! Igen erős és fontos megérzésekkel rendelkezik, az első találkozás során azonnal meg tudja állapítani mi is lakozik a lelke mélyén. Az első benyomásból azonnal tud olvasni. Nem tudsz előle semmit sem eltitkolni, a lelked mélyéig is ellát, a hazugságon azonnal átlát. Őt sosem lehet átverni. 

Rengetegen keresik meg a problémáikkal, de ő bár meghallgat és tanácsot ad, de nem folyik bele érzelmileg. Nem fél kimondani az igazságot, ha fáj neked, ha nem. Az őszinteségben rejlik az ő ereje. Még azt is kimondja, amitől te félsz. Hideg fejjel gondolkodik, nem befolyásolható.

Arc

Mindenre és mindenkire emlékszik, kiváló a memóriája.  Igen éles elmével és a logikus gondolkodással rendelkezik, különös figyelmet szentel az egészen kis részleteknek. Azt vallja, hogy ezek az apró dolgok óriási jelentőséggel bírnak. Kiválóan elemez minden adott helyzetet.

Szereti, ha elismerik. Nagyon tud szeretni, de gyűlölni is. Aki a barátja, az mindig az is marad, de aki megbántja és átveri, örökre ellenség marad. Könnyen meg lehet benne bízni.

Virág

Igazi vezér, a nap, a fény a sötétségben. Másokon játszi könnyedén segít, de magával szemben túl nagyok az elvárásai, emiatt rengeteg kudarc éri. Szeretnek szeretni és szeretve lenni.

Rengeteg tapasztalatot szereznek, mire megtalálják a helyüket a világban, a családban, az életben, a munkában. Óriási önkritikával rendelkezik.

Elismeri a hibáit, de igyekszik kijavítani azokat. Idővel rájön, hogy nem szabad túl ragaszkodónak lenni, a másik félnek is pont annyira van szüksége levegőre, mint neki.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

kép: interesno

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük