Ez a 4 csillagjegy még tud őszintén, tiszta szívből szeretni

Ez a 4 csillagjegy még tud őszintén, tiszta szívből szeretni

Ez a 4 csillagjegy még tud őszintén, tiszta szívből szeretni. Te köztük vagy?

Ez a 4 csillagjegy még tud őszintén, tiszta szívből szeretni

A Bika is azon csillagjegyek közé tartozik, akik nagyon-nagyon tudnak szeretni.

Nem tudja elképzelni az életet szerelem, szeretet nélkül. Neki lételeme az, hogy szeressen és szeressék. A kapcsolatában lelkes, érzelmekkel teli, tiszta szívű, olyan társ, aki értékeli a szépet, a jót és a harmóniát. Képes a megbocsátásra, az újrakezdésre. Még akkor is, ha mások semmi esélyt nem adnak már a kapcsolatának.

Szeretetteljes természete nem mutatkozik meg azonnal, hosszú időre lesz szükség ahhoz, hogy megnyíljon. Nem siet, szereti megélni az élet minden apró örömét és pillanatát. Tud kérni és tud szeretni, ráadásul adni is képes.

A szíve teljesen nyitva áll a társa előtt.A minőségre törekszik, nem a mennyiségre. Keresi a társát, az Igazit, aki mellett leélheti az életét.

A hosszútávú kapcsolatok híve és ezért mindent meg is tesz, hiszen tudja, hogy egy kapcsolat életben maradásáért bizony napi szinten meg kell dolgozni. Szentimentális ember, hisz a szeretetben, a kapocsban. A családi boldogság számára az első.

Rák

Félénk, érzelmes, romantikus gondolkodású csillagjegy. Gyakran elrejti a mélyebb érzéseit mások elől. Nagyon óvatos, ezért nehéz meghódítani, de megéri a fáradtságot. Hiszen amikor a Rák végre biztonságban érzi magát, akkor teljesen átalakul, kinyílik, kivirágzik.

Őszintén képes a szeretetre. Csodás szépségérzettel rendelkezik, különleges szemmel látja a világot maga körül.

Nagyon érzékeny lelked van, a szeretett ember mellett hegyeket vagy képes megmozgatni. 

Tökéletes szeretetről és kapcsolatról ábrándozik, álmodozik. Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor képes begubózni, mert a körülötte élők boldogsága szinte fojtogatja. 

Kapcsolatában mindent feláldoz a szerettéért, a családjáért. Ők a legfontosabbak számára.

Skorpió

Nagyon tud szeretni ez a csillagjegy. Nehezen állapodik meg, mindig keresi a jobbat, emellett örök álmodozó.

Hihetetlen örömmel tölti el az új párkapcsolat, a szerelemért, az igaz érzelmekért képes harcolni, küzdeni és végtelenül kitartó.

Bájosan beszél idegenekkel, képes a lágyságra, de vigyázz, ez csak a látszat. Hihetetlen energia, szenvedély fortyog benne, szinte magához láncolja elképesztően erős érzelmeivel a másikat.

Intenzív érzései, viselkedése már-már démoni. Kreativitása a párkapcsolatban lenyűgöző. Ám ezt az oldalát csak kevesen ismerhetik meg, hiszen nem adja a szívét oda bárkinek. 

Aki az ő párja lesz, tanulja meg kezelni a féltékenységét, mert a Skorpió bizony temperamentumával, kiállásával szinte vonzza a másik nemet.

Halak – ő is a különleges csillagjegyek egyike, nagyon tud szeretni

Számára olyan a szerelem, mint egy romantikus film. Hősökkel, hősnőkkel, kalandokkal és szenvedéllyel, titokzatossággal, érzékiséggel. Ebben hisz és tesz is érte, hogy ilyen kapcsolatai legyenek.

Mágnesesség jellemzi a Halakat, titokzatosságával, elérhetetlennek tűnő személyiségével szinte vonzza az embereket.

Szinte misztikus a lénye, a kisugárzása. Képes teljes szívből szeretni valakit távolról, plátói alapon, de ha igazi kapcsolatba csöppen, szinte ragyogni kezd.

A szépség, a harmónia sugárzik belőle és a kapcsolatában is erre törekszik. Mellette minden pillanata igazi boldogság.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük