Ez a legmakacsabb csillagjegy az összes közül

Ez a legmakacsabb csillagjegy az összes közül

Ez a legmakacsabb csillagjegy az összes közül. Azt hiszed nincs ilyen? Pedig van. Ráadásul nem ok nélkül hívják a legmakacsabb embernek. Nézzük, hogy a horoszkóp szerint melyik állatövi jegyre igaz ez az állítás.

Ez a legmakacsabb csillagjegy az összes közül

A legmakacsabb csillagjegy a Kos. Nincs még egy hozzá hasonló. Szó szerint mindig fejjel megy a falnak, erős, határozott. sokan azt hiszik elsőre, hogy nem is makacs, csupán erős személyiség, de mekkorát tévednek. Erősek, ez igaz, de nagyon makacsok is.

Szereti a rendet, a tisztaságot és nem ismer kompromisszumot. amit és ahogy ő eltervez valamit, annak úgy is kell lennie. Nincs kompromisszum, nincs engedmény.

A határozottságot óriási szívet és csudaszép lelket rejt, amibe sajnos korábban sokan beletapostak. Már okosabb vagy, hogy kinek nyílsz meg őszintén. A többiek csak egy álarcot látnak. Mindig lehet veled beszégetni, mindig fel lehet keresni téged a gondokkal, igyekszel segíteni. De aki átvert, az készüljön, mert sosem felejtesz. Ott és akkor állsz bosszút, amikor és ahol a másik már nem is számít rá. A hazugságot nem viseled el, hamar rá is jössz és nincs második esély. Ehhez makacsul ragaszkodsz. A bizalmat meg kell szerezni, ki kell érdemelni, ha pedig eljátszotta valaki, akkor viszlát.

Makacsul ragaszkodsz az emlékekhez, tárgyakhoz. Soha nem válsz meg tőlük, életed minden szakaszában elkísérnek ezek. Fontos számodra mások véleménye is, pedig makacsul tagadod ezt. Azt szereted, ha mindent szépnek és jónak látnak körülötted. Mert bosszantani akarod őket.

Makacs vagy. Nagyon. Mert ez élet erre tanított meg. Ez a te túlélésed kulcsa.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT>>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük