Ez a 3 csillagjegy igazi zseni - Horoszkóp.

Ez a 3 csillagjegy igazi zseni – Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy igazi zseni – Horoszkóp. Mindenki képes tanulni, információt szerezni, ám ezt a képességet nem mindenki tudja ugyanúgy kihasználni.

Létezik 3 olyan csillagjegy, aki igen éles elmével rendelkezik és a tudását mindig a lehető legjobb helyen és módon használja fel.

Nézzük egészen pontosan miről is van szó és mely állatövi jegyeket érinti.

Ez a 3 csillagjegy igazi zseni - Horoszkóp.

1. Halak

Egy személyben tudós, feltaláló és forradalmár. Mindig képes tanulni, kutatni, új dolgokat megismerni. 

Szinte belelát az emberbe, elemezni tudja az adott szituációkat jeleket és emiatt sokszor előre tudja mi is fog történni. 

Hideg és gyakorlatias, aki mindig az igazságot keresi. Ragyogó analitikai képességekkel rendelkezik és az élet különböző területein ezt igen jól tudja felhasználni.

Rengeteg tudós, mérnök, író, tanár, informatikus Halak csillagjegyű. Ez az állatövi jegy a legnagyobb zseni mind közül.

2. Ikrek

Óriási lelkesedés, kiváló alkalmazkodóképesség és új, nagy mennyiségű információk rendkívül gyors és pontos feldolgozása jellemzi.

A nyereség, a gazdagodás vezérli és hajtja. Képes a hatalmas információ áradatból leszűrni a lényeget és ezt remekül fel is tudja használni. 

Szeret tájékozódni és képes arra, hogy a gondolatait, terveit meg is valósítsa. Veleszületett kíváncsiság jellemzi és folyamatosan hajtja az, hogy lépést tartson a világgal, a fejlődéssel, a változással.

Nem szeretne sohasem lemaradni semmiről.  Az információ hajtja előre.

A kommunikáció a mindene, sok Ikrek dolgozik ezen a területen.

3. Nyilas

A szerencse és a bölcsesség jellemzi. A Nyilas rendkívül intelligens, ragyogó módon látja előre a dolgokat és kiválóan tud elemezni szinte bármit. 

Tájékozott, sokat olvas és páratlan a memóriája. A legnagyobb értéke ennek a csillagjegynek az, hogy képes szinte a semmiből remek terveket kovácsolni, ami nem csupán elméleti síkon létezik, hanem mind megvalósítható is.

Bölcsessége a tapasztalatainak és a rengeteg szerzett információnak köszönhető. Annak, hogy állandó készenléteben áll és mindig figyel.

Nagyon türelmes csillagjegy, aki jól használja fel a tudását.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

Post Author: EgyNap Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük